Σαν αρχαία Ελληνίδα η Τατιάνα Μπλάτνικ μπήκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο - Με cobalt blue κορμάκι & μεταξωτή παντελόνα - Δείτε το σύνολο

Της made in Greece εταιρείας, Zeus+Δione

Όλα τα βλέμματα τράβηξε με την υπέροχη εμφάνιση της η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η πρώην πλέον σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου παρευρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας.

Διαβάστε ακόμη: Η Τατιάνα Μπλάτνικ με την πρώην πεθερά της, Άννα Μαρία - Η πρώτη κοινή εμφάνισή τους μετά το διαζύγιο με τον γιό της, πρίγκιπα Νικόλαο (φωτό)

Για την περίσταση, επέλεξε ένα καταπληκτικό σύνολο με Made in Greece υπογραφή.

Συγκεκριμένα, φόρεσε cobalt blue φαρδύ κορμάκι με V λαιμόκοψη, το οποίο συνδύασε άψογα με μεταξωτή ασορτί παντελόνα από το Zeus+Δione.

Το συνολικό κόστος του σετ είναι στα 1.160 ευρώ.

Απογείωσε το look της με ένα clutch, που απεικόνιζε τη γλαύκα (κουκουβάγια), το ιερό πουλί της Θεάς Αθηνάς και της πόλης των Αθηνών και κοστίζει 1.450 ευρώ.

20240426175449_6Z3A6384

20240426175440_6Z3A6366

Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο item ανήκει σε μία σειρά που έχει σχεδιάσει η πριγκίπισσα Ολυμπία, πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Η Μαρία-Ολυμπία αποκαλεί τη συλλογή με τσάντες Olympia Le Tan και όταν κυκλοφόρησαν η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν από τις πρώτες που τη στήριξαν.

Διαβάστε ακόμη: Υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στο γάμο Τατιάνα Μπλάτνικ-Πρίγκιπα Νικόλαου; Τα σύννεφα από το 2019 & οι χωριστοί δρόμοι

Διαβάστε ακόμη:  Τατιάνα Μπλάτνικ: 10+1 εμφανίσεις που άφησαν εποχή - Ακαταμάχητο στιλ με ρομαντικά φορέματα & floral διάθεση (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ