Γιάννης Καλλιάνος: Συγκλονίζει η νέα ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του - "Σήμερα είναι η κηδεία του - Θα λάμψει η αλήθεια"

Τι συνέβη με το φακελάκι των 500 ευρώ

Με μία νέα ανάρτηση ο Γιάννης Καλλιάνος δείχνει ότι δε θα το βάλει εύκολα κάτω και θα συνεχίσει μέχρι να δικαιωθεί.

Συγκεκριμένα, η δημοσίευση του αναφερόταν στο θάνατο του πατέρα του, πριν μερικά 24ωρα στο νοσοκομείο "Αττικόν".

H ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου :

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια. Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου.

Αιωνία του η μνήμη».

 Αρνείται ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής ότι πήρε ''φακελάκι'' από τη μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου


«Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς», τονίζεται.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου: Ο βουλευτής παρακαλούσε να τον βάλουν εγκαίρως σε ΜΕΘ – Έπαθε ανακοπή, τον έβαλαν, αλλά «έφυγε» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής απαντά μέσω των δικηγόρων του για την υπόθεση του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου: Η διασωλήνωση θα αποτελούσε εσφαλμένη ιατρική πράξη

Διαβάστε ακόμη: Ο αδελφός του Γιάννη Καλλιάνου αποκαλύπτει: «Σκέφτηκα να κάνω ενός τύπου ευθανασία στον πατέρα μου» - «H διασωλήνωση έγινε για τα μάτια του κόσμου» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη :Δάκρυσε ο Γιάννης Καλλιάνος για την υγεία του πατέρα του: «Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ, τελικά, έκανε ανακοπή, τον διασωλήνωσαν» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ