Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα συμπλοκή - Αναζητείται ο δράστης

Συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο

Στο στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του ΑΝΤ1 καταγράφονται οι στιγμές που ακολούθησαν μετά το αιματηρό περιστατικό έξω από το νυχτερινό κέντρο, που είχε ως συνέπεια ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του κι άλλος ένα να τραυματιστεί.

Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη της δολοφονίας του 23χρονου νεαρού. Όλα έγιναν στις 03.40 τα ξημερώματα, όταν δράστης και θύμα που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρονται να γνωρίζονταν καβγάδισαν με τον 23χρονο να βγάζει όπλο, . Ωστόσο, το όπλο μπλόκαρε.


Τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το θύμα στο λαιμό. Ο 23χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και κατέληξε κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στο περιστατικό φέρεται να υπάρχουν κι άλλοι δύο τραυματίες. Ο ένας φέρει τραύμα στην κοιλιά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο άλλος φέρει τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

Μάλιστα, ο τελευταίος φέρεται να περπάτησε ο ίδιος μέχρι την Κηφισίας, αναζητώντας βοήθεια και μεταφέρθηκε μόνος του στο νοσοκομείο. Ο δράστης μέσα στο κλίμα πανικού που επικρατούσε, κατάφερε να ξεφύγει.

Διαβάστε ακόμη: Μαρούσι: Συμπλοκή με έναν νεκρό & έναν τραυματία έξω από νυχτερινό κέντρο – Τι συνέβη (βίντεο)

Από την έρευνα προκύπτει ότι μια παρέα νεαρών διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξεκίνησε καυγάς μεταξύ τους και αποφάσισαν να πάνε έξω από το μαγαζί για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ