Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Ημέρα με εξωστρέφεια & «πλανητική» αρμονία

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους τα ξημερώματα της Πέμπτης. Έτσι η μέρα έρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Οι κύριες όψεις της Σελήνης στη διάρκεια της μέρας είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει βάθος στον λόγο μας και στα συναισθήματά μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Καθώς και ο Πλούτωνας βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό τον Υδροχόο, κάνει τη μέρα θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Το εξάγωνο με τον Άρη το μεσημέρι βοηθά να είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία οι λέξεις κλειδιά για τη σημερινή μέρα που ευνοεί και τους έρωτες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους ο τομέας της επικοινωνίας θα πάρει… φωτιά. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά e-mails, μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις, επαγγελματικά ραντεβού, είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Άρη στο ζώδιο σας. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Από την άλλη προσέξτε τα έξοδα σας, γιατί μπορεί να σας πιάσει η μανία να κάνετε αγορές για το σπίτι ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Άρη δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας. Εξαιρετική μέρα και για αποφάσεις σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας ένα μικρό στρες από τη μια για να βγουν όσα έχετε υπολογίσει να κάνετε κι από την άλλη σας φορτίζει λίγο περισσότερο συναισθηματικά. Επίσης σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας, γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα σε ένα εξαιρετικό τρίγωνο μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας. Και μάλιστα πιθανώς να μη χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση. Ακόμη θα νιώσετε ότι έχετε τη συμπαράσταση από συνεργάτες και φίλους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ