Cher, 78 και να καίει! – Η τραγουδίστρια γιορτάζει τα γενέθλιά της με το 38χρονο toy boy της, Αlexander Edwards – Για καλά γεράματα! (φωτό & βίντεο)

Η καριέρα και πολυτάραχη προσωπική ζωή της τραγουδίστριας.

Η κορυφαία τραγουδίστρια Cher σήμερα κλείνει τα 78έτη.

Η Cher είναι ταλαντούχα όπως γνωρίζουμε σε πολλούς τομείς της τέχνης για αυτό και είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός. 

Αναφέρεται συχνά ως η θεά της ποπ και έχει βραβευτεί με Όσκαρ, Grammy, Emmy, 4 Χρυσές Σφαίρες, ένα βραβείο από το φεστιβάλ των Καννών και ένα People's Choice Award για το έργο της στην μουσική, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. 

instagram/bella.feoli

Έχει ξεχωρίσει για την ξεχωριστή φωνή της αλλά και για την έντονη προσωπικότητά της. 

Οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ως σόλο καλλιτέχνης, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για τις υποκριτικές της ικανότητες και η καριέρα της μετράει πάνω από έξι δεκαετίες, με αποτέλεσμα να θεωρείται βετεράνος για τον παγκόσμιο χώρο του θεάματος.

Η πολυτάραχη προσωπική ζωή μίας σταρ

Ο Sonny Bono και η Cher πρωτογνωρίστηκαν το 1962. 

Παντρεύτηκαν το 1964 στην Τιχουάνα, [Μεξικό]. Το trans μοναχοπαίδι τους, Chaz Bono (πρώην Chastity Bono) γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1969. 

13 χρόνια μετά, ο Sonny και η Cher πήραν διαζύγιο. 

Τον επόμενο χρόνο, η Cher παντρεύτηκε τον ροκ σταρ Gregg Allman. 

Ο γιος τους, Elijah Blue Allman από το συγκρότημα Deadsy, γεννήθηκε στις 10/7/1975. 

Χώρισαν μετά από 2 χρόνια και πήραν διαζύγιο το 1979. 

Την ίδια περίοδο η Cher ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Elvis Presley. 

Η Cher έχει συνάψει επίσης σχέση με τον David Geffen, και τον Garreth Crawford. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80, η Cher είχε διάφορες σχέσεις με νεαρούς άντρες όπως Tom Cruise, Val Kilmer, Josh Donen αλλά και Rob Camilletti με τον οποίο έζησε μαζί 3 χρόνια. 

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Η Cher ξανά μαζί με τον 37χρονο σύντροφό της - Τα 40 χρόνια διαφορά δεν ενοχλούν τη σταρ

Το 2010 σύναψε σχέση με τον πολύ καλό της φίλο, Ron Zimmerman, γνωστό Αμερικανό σεναριογράφο, o οποίος πέθανε πριν δύο χρόνια.

Tώρα βέβαια, η τραγουδίστρια μας δείχνει για ακόμα μία φορά ότι δεν ην ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου, καθώς ο σύντροφός της, ο Αlexander Edwards είναι 38 ετών.

Instagram @tcher.universe

Mάλιστα είναι πολύ ερωτευμένοι και από ότι φαίνεται θα την συντροφεύει μέχρι τα "βαθιά γεράματα".

Διαβάστε ακόμα: Πολλές ήταν οι βραβεύσεις αυτόν τον μήνα των «μεγάλων» του Hollywood: Cher, Michelle Pfeiffer & Glenn Close εντυπωσίασαν στα «κόκκινα χαλιά» (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ