Πριγκίπισσα Κέιτ: «Δεν θα παραστεί στα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου», τονίζει ο βασιλικός αναλυτής Christopher Andersen (φωτό & βίντεο)

Ο σύζυγός της, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ανέφερε, βέβαια ότι "η υγεία της πάει καλά"

Όλοι στην Μ.Βρετανία ανυπομονούν για το περίφημο Trooping the Colour.

Το Trooping the Colour είναι, μια μεγάλη γιορτή και παρέλαση που γίνεται για τα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου στη Βρετανία.

Φυσικά το ερώτημα που όλους «τυράννα»  είναι αν θα εμφανιστεί η Πριγκίπισσα Κέιτ και το πως πάει η υγεία της. 

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: "Πάει καλά", λέει ο διάδοχος του θρόνου, Γουίλιαμ για τη σύζυγό του που πάσχει από καρκίνο (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες του US Weekly, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Πρίγκιπα Ουίλιαμ στο νοσοκομείο St. Mary's στα νησιά Scilli της Βρετανίας, η υπεύθυνη του νοσοκομείου, Τρέισι Σμιθ, όσο του έκανε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, τον ρώτησε πώς πηγαίνει η υγεία της Κέιτ Μίντλετον, με αυτόν να απαντά πως η σύζυγός του είναι πολύ καλύτερα.

Να σημειώσουμε πως είναι από τις σπάνιες φορές που μιλά δημόσια, δύο μήνες μετά το δημόσιο μήνυμα της Πριγκίπισσας, μέσω του οποίου γνωστοποίησε ότι πάσχει από καρκίνο και ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

Το Trooping the Colour θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2024. Φέτος θα είναι η πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια που είναι πιθανόν να μην δούμε την Πριγκίπισσα να στέκεται στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση της υγείας της Κέιτ» - Οι βασιλικοί αναλυτές μιλάνε για τον δύσκολο & απαιτητικό ρόλο του royal (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ