Βραζιλία: Έκαψε ζωντανή την έγκυο ερωμένη του – Η 24χρονη κοπέλα δεν ήθελε να κάνει έκτρωση (Φωτό)

Συνεργός του 19χρονου δράστη η επίσης έγκυος 39χρονη σύζυγός του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η άγρια δολοφονία μιας 24χρονης εγκύου από τον φίλο της ο οποίος την ακινητοποίησε δένοντάς την σε ένα αυτοκίνητο, του έβαλε φωτιά και την έκαψε ζωντανή.

Photo: thejjreport

 

Την ίδια τραγική κατάληξη είχε και ο 39χρονος σύντροφος της 24χρονης Έλεν Πρισίλα Φερέιρα, ο Έλι Κάρλος ντος Σάντος. Το διπλό φονικό σημειώθηκε στην πόλη Κοροάντος στις 17 Οκτωβρίου με δράστη έναν 19χρονο Βραζιλιάνο.

Photo: eminetra.co.uk

 

Όπως μεταδίδουν βραζιλιάνικα Μέσα Ενημέρωσης ο δράστης είχε συνεργό της επίσης έγκυο 36χρονη σύζυγό του. Την περασμένη Τρίτη και οι δύο συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές της χώρας αφού ομολόγησαν την φρικιαστική πράξη τους.

Photo: eminetra.co.uk

Οι αρχές συνέλαβαν επίσης δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 35 και 38 ετών, οι οποίοι αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στο έγκλημα.

 

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η 24χρονη Έλεν Πρισίλα Φερέιρα έμεινε έγκυος από τον 19χρονο δράστη. Εκείνος όμως ήταν ήδη παντρεμένος και μάλιστα η σύζυγός του ήταν και εκείνη έγκυος.

Photo: thejjreport

 

Τότε, αμφότεροι, ζήτησαν από την Έλεν να διακόψει την εγκυμοσύνη ωστόσο εκείνη αρνήθηκε.

Photo: thejjreport

Τότε το σατανικό ζευγάρι αποφάσισε το φρικιαστικό σχέδιο: Να δολοφονήσει τη νεαρή κοπέλα και το νέο της σύντροφο, Κάρλος ντος Σάντος.

Photo: thejjreport

Αφού ακινητοποίησε το όχημα του ζευγαριού, ο 19χρονος με την απειλή όπλου τους έδεσε χειροπόδαρα και στη συνέχεια τους έκαψε ζωντανούς.

Photo: thejjreport

«Η Έλεν ήταν έγκυος από τον άνδρα που την δολοφόνησε. Αυτός είναι παντρεμένος αλλά είχε σχέση με την Έλεν. Έγκυος ήταν και η σύζυγος του δράστη. Και οι δύο ήθελαν η 24χρονη να "ρίξει" το παιδί αλλά εκείνη δεν το δεχόταν αυτό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ