GNTM 3: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα φαβορί - Ποιος κέρδισε τη δοκιμασία (Φωτό & Βίντεο)

Ανατρεπτικό και το χθεσινό πλατό του GNTM...

Τα 10 μοντέλα του GNTM δυσκολεύτηκαν εξαιρετικά στη δοκιμασία της Τρίτης , όπου κλήθηκαν να ποζάρουν με δυναμισμό ως έκπτωτοι εναερίτες στο φακό του Freddie F. 

Φορώντας δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη και «σέρνοντας» αλεξίπτωτα τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν με τον άνεμο να μανιάζει στο πρόσωπό τους.

 

Ο Ανδρέας που είχε πάρει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε το δικαίωμα να δώσει το μειονέκτημά του σε δύο παίκτες.

 

Οι δύο που θα δυσκόλευε θα έπρεπε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησής τους να κάνουν ένα παραπάνω βήμα με περισσότερο αέρα να τους φυσάει.

 

Θεωρώντας ότι τα αγόρια συμπαίκτες τους έχουν τη μυϊκή δύναμη να αντισταθούν στον αέρα, για αυτό κι επέλεξε να δώσει το μειονέκτημα σε δύο κορίτσια! Αυτές δεν ήταν άλλες από τη Μαριαγάπη και τη Μαρινέλα.

 

Ο παίκτης που δεν κατάφερε να τα πάει τόσο καλά είναι ο Ηρακλής που θεωρείται και φαβορί. Ο νεαρός παίκτης φόρεσε λάθος το αλεξίπτωτο και χρειάστηκε να προσεγγίσει εκ νέου το σημείο όπου έπρεπε να σταθεί. Κατάφερε να φτάσει εκεί με μεγάλη δυσκολία, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει μια καλή πόζα. Η Ζενεβιέβ μάλιστα είπε ότι δεν έχει λήψη.

 

Στο πλατό τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν ο Ανδρέας και η Μαριαγάπη, οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις λήψεις και το πάθος τους. Ωστόσο, η Μαριαγάπη είναι η πρώτη κοπέλα που πήρε την καλύτερη φωτογραφία. 

 

Στον αντίποδα, στις χειρότερες λήψεις βρέθηκαν ο Αιμιλιάνο και ο Ηρακλής, σε μια απρόσμενη εξέλιξη, αφού τα δύο αγόρια τα πήγαιναν πολύ καλά μέχρι σήμερα.

 

 

Ο Ηρακλής υπήρξε το απόλυτο φαβορί, ωστόσο στην τελευταία, δύσκολη δοκιμασία δεν τα πήγε καθόλου καλά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων του Star, μια εξέλιξη που σόκαρε.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ