Μαίρη Συνατσάκη: Το ''κορίτσι του MAD'' με τους 700 χιλ. followers , ο ορισμός της Ελληνίδας influencer - H αεικίνητη κοκκινομάλλα ρίχνει τρίποντα στο επιχειρείν

H Mairiboo είναι σίγουρο το πιο αγαπητό κορίτσι του Instagram.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις πιο γνωστές Eλληνίδες influencer, παρουσιάστριες και επιχειρηματίες. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Δεν είναι διαγωνισμός γιατί κερδίζετε ΟΛΕΣ! ?Έχω απεριόριστη χαρά γι αυτό το δώρο που είναι για όλες σας, χωρίς κλήρωση και χωρίς να εξαιρεθεί καμία! Ο εξαιρετικός γυναικολόγος Δρ. Θάνος Παράσχος και η κλινική emBIO σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠ και γυναικολογικό ΥΠΕΡΗΧΟ αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής βήματα: •Ακολουθήστε τον @thanos_paraschos_embio •και κάντε tag τουλάχιστον 2 φίλες σας (μπορείτε να κάνετε tag και περισσότερες για να τις ενημερώσετε για αυτό το δώρο) ——————— ✨Όλες όσες ακολουθήσατε τα παραπάνω θα κερδίσετε ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠ και ΥΠΕΡΗΧΟ στην κλινική emBIΟ, και αφού ολοκληρώσετε τα βήματα συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2106726203, να αναφέρετε το όνομά μου και να κλείσετε το ραντεβού σας! #health #forall #womenpower #giveaway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

 

Η ίδια έκανε τα πρώτα βήματα της στην τηλεόραση σε πολύ μικρή ηλικία μέσα από την συχνότητα του MAD. Αν και έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, την κέρδισε η τηλεόραση και ο κόσμος της show biz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παλιά... ??‍♀️ • ? by @ashinyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

 

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του MAD! Μετά την εμφάνισή της backstage στο X-Factor και στο Dancing with the Stars οι προτάσεις έπεφταν βροχή για συνεργασίες!

 

 

Η Μαίρη Συνατσάκη πορώνεται με οτιδήποτε έχει να κάνει με την μόδα, αλλά και τη μουσική ενώ θέλει κάθε στιγμή της ζωής της να παίζει στο background μουσική.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How it started, how it’s going...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

 

 

 

 

Μετά την τηλεόραση ήρθε στην ζωή της το BuyaBoo. To  www.buyaboo.gr   είναι ένα e-shop στο οποίο είναι διαθέσιμα τα υποδήματα που σχεδιάζει (Mairiboo For Envie) αλλά και σχέδια της όπως ημερολόγια, θήκες κινητών κλπ. Επίσης, μέσω του e-shop της συνεργάζεται με εταιρίες όπως «LASplash cosmetics», «Ofra Cosmetics», «Natura Siberica», «Lactacyd» κ.ά. Συνοδοιπόρος σε αυτό το επιχειρηματικό ταξίδι είναι η αδερφή της, Αλίκη Συνατσάκη. 

 

 

 

 

Η Μαίρη με τους 700 χιλιάδες followers στο Instagram έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού δεν ασχολείται μόνο με την τηλεόραση και την εταιρεία της. Το 2017 ανέβηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι όπου και έπαιξε στην παράσταση «HAIR.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ρε Beat It Ρε Creep ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

 

Εκεί η ίδια έπαιξε γυμνή και προκάλεσε των θαυμασμό του κοινού, αφού η πασράσταση προκάλεσε μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα η συγκεκριμένη παράσταση θα ξανά ανέβαινε στο θέατρο με πρωταγωνίστρια πάλι την Μαίρη, όμως τα μέτρα που πήρε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης οδήγησαν στην ακύρωση της πρεμιέρας. 

 

 

 

 

Τέλος να σημειώσουμε πως η Μαίρη Συνατσάκη είναι και ''καναλάρχισα'' αφού έχει δικό της κανάλι στο Youtube,΄όπου και ανεβάζει βίντεο από την καθημερινότητά της, ενώ δίνει διάφορα tips και άλλες φορές κάνει serious talks με τους subscribers της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ