Greece meets Italy: Ένα υπέροχο γαστρονομικό «πάντρεμα» των μεσογειακών γεύσεων των δύο χωρών στη Σίφνο, από τον Γιάννη Λουκάκο και τον Giovanni Sandri!

Μια ιδιαίτερη γαστρονομική βραδιά διοργανώθηκε το καλοκαίρι στη Σίφνο.

Μια ιδιαίτερη γαστρονομική βραδιά διοργανώθηκε το καλοκαίρι στη Σίφνο.

Ο Γιάννης Λουκάκος συνεργάστηκε στην κουζίνα του εστιατορίου «Ραμπαγάς» με τον ιταλό σεφ Giovanni Sandri στο πλαίσιο του event «Greece Meets Italy».

Η έμπνευση γι’ αυτήν την μοναδική περίσταση ανήκει στονClaudio Ceroni που βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι στο νησί και είναι ένας από τους διοργανωτές του Identità Golose Congress, του Μιλάνου. Το Identità Golose είναι μια γαστρονομική οργάνωση, που δημιουργήθηκε από ιδέα τουPaolo Marchi και η οποία είναι αφιερωμένη στην επαγγελματική μαγειρική δημιουργία, με στόχο την ανάδειξη των κορυφαίων σεφ της Ιταλικής κουζίνας. 

Το event Greece Meets Italy προέκυψε ως ιδέα στο νησί της Σίφνου και βασίστηκε στη συνεργασία και αλληλοεπίδραση των δύο νέων, επιτυχημένων σεφ που, έχοντας διαφορετική γαστρονομική κουλτούρα, μοιράζονται το ίδιο πάθος για δημιουργία!

Αποτέλεσμα; Ένα υπέροχο πλήρες μενού, που πάντρευε ιδανικά τις μεσογειακές γεύσεις των δύο χωρών και μάγεψε όσους το δοκίμασαν!

Πηγή: http://www.yiannislucacos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ