Αυτό είναι το πιο φθηνό μπαρ της Αθήνας - Στο Drugstore όσο περισσότερο πίνεις, τόσο λιγότερα πληρώνεις

 Τα πιο Φθηνά και Καθαρά ποτά της Πόλης, μόλις από 3,5 ευρώ. Συν τσίπουρο-ρακόμελο-ποικιλίες-καφέδες. Και επιλέγεις εσύ αν θες τις μουσικές της βραδιάς ως κανονικός DJ!.

 Τα πιο Φθηνά και Καθαρά ποτά της Πόλης, μόλις από 3,5 ευρώ. Συν τσίπουρο-ρακόμελο-ποικιλίες-καφέδες. Και επιλέγεις εσύ αν θες τις μουσικές της βραδιάς ως κανονικός DJ!.

Το Σάββατο λοιπόν, η επιλογή εξόδου έγινε πολύ εύκολη στο Drugstore όπου ισχύει το «όσο περισσότερο πίνεις, τόσο λιγότερο πληρώνεις».  Τα ποτά στοιχίζουν την ελάχιστη τιμή, με 10€ μπορεί κανείς να πιει τρία, με 15€ πάει στα πέντε και άμα είναι τόσο δυνατό ποτήρι, με 18,5€ πίνει επτά και με λιγότερο από 20€, φτάνει τα οχτώ. Αν πάλι θέλει παραπάνω από οκτώ, καλό είναι να ξεκινήσει τους συνδυασμούς από την αρχή. Με απλά μαθηματικά συνεπώς, καταλήγει να πληρώνει για ένα ποτό, κάτι λιγότερο από 2,5€.

ftinapota.gr

Όλα αυτά σε ένα μαγαζί στημένο από τα παιδιά του alterground.gr, εκεί ψηλά στη συμβολή Αραχώβης και Ιπποκράτους στα Εξάρχεια, βασισμένο σε μαυρόασπρα μοτίβα και με διακόσμηση λιτή και, εν μέρει, προς…πώληση (μπλουζάκια, CD, περιοδικά κ.λπ.). Στο «Drugstore» μπορείς να αγοράσεις και εισιτήρια για συναυλίες και να ακούσεις μουσικές με πολλές ηλεκτρικές κιθάρες και, συνήθως, μακριά από Mainstream.

Πρόκειται λοιπόν αδιαμφισβήτητα για το καινούριο στέκι του κέντρου, στο οποίο μπορεί ο καθένας να πιει και -σε αντίθεση με το όνομά του- οι τιμές του σίγουρα δεν είναι φαρμακείου. Περισσότερες πληροφορίες για τα DJ sets, events και συναυλίες: www.facebook.com/athensdrugstore

Drugstore, Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους, Αθήνα, τηλ: 697 970 743 και 211 401 5779.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ