Εκπληκτικό βίντεο: Τυφλό αγόρι τραγουδά και παίζει blues αποδεικνύοντας ότι αν θέλεις κάτι πολύ το πετυχαίνεις!

Τον λένε Felix, είναι τυφλός, 10 ετών και ζει στο Κεμπέκ του Καναδά. Η μεγαλύτερη του αγάπη, είναι η κιθάρα του και η μουσική.

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/music/article2972888.ece/ALTERNATES/w460/blues_0806103816772_16x9_620x350.jpg

Σε βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο, ο μικρός Felix αποδεικνύει ότι έχει τεράστιο ταλέντο. Στα πλάνα παίζει το κλασσικό κομμάτι του ΒΒ King, "Every Day I Have the Blues" σε κατασκήνωση στην οποία βρισκόταν για τυφλά παιδιά.

Toυ Χρήστου Δεμέτη - News247.gr

Η Sarah Rouleau, υπεύθυνη για την κατασκήνωση των παιδιών, αναφέρει σχετικά με τον μικρό:

"Δεν μιλάει πολύ. Δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τρίτους και με άλλα παιδιά. Μια μέρα ξεκίνησε να παίζει ντραμς και να κρατάει τον ρυθμό. Την επόμενη μέρα ξεκίνησε να τραγουδάει ολόκληρα τραγούδια που θυμάται απ' έξω. Είναι εκπληκτικό το πώς παρότι δεν μιλάει πολύ, καταφέρνει τελικά να επικοινωνήσει μέσω της μουσικής, είναι ο τρόπος του".


Tυφλό αγόρι τραγουδά blues by CDemo83

Η ίδια αναφέρει πως απέκτησε σαν δώρο την πρώτη του κιθάρα στα 6 του χρόνια και άρχισε να παίζει τραγούδια που άκουγε στο ραδιόφωνο. Οι γονείς του έμειναν άφωνοι με το ταλέντο του μιας και είναι αυτοδίδακτος. Και η μεγάλη του αγάπη, είναι τα blues, πράγμα παράδοξο για μικρό παιδί.

Η καταγραφή των πλάνων έγινε από την ίδια τη Sarah Rouleau η οποία τα κοινοποίησε μετά από σχετική άδεια των γονιών του Felix.

Ακόμα ένα βίντεο του:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ