Το βίντεο της ημέρας που έχει άφησει με το στόμα ανοιχτό όλο το διαδίκτυο - Σκυλί οδηγεί στην πραγματικότητα ένα Mini Cooper! (βίντεο)

Το βίντεο μας έρχεται από την μακρινή Νέα Ζηλανδία και συγκεκριμένα από τους ανθρώπους που εργάζονται στο εκεί SPCA , τον οργανισμό που προσπαθεί να προστατεύει τα ζώα από την σκληρότητα των ανθρώπων.

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2012/12/driving-dogs.jpg

Αυτό το σκυλί - Πόρτερ είναι το όνομά του- λοιπόν, οδηγεί πραγματικά ένα αυτοκίνητο. Και ο σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να δείξει στον κόσμο ότι τα εγκαταλελειμμένα σκυλιά είναι εξίσου έξυπνο όσο και τα καθαρόαιμα . Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα,  μπορεί να είναι ακόμη πιο έξυπνα, αναφέρει το news247.gr..

Οι άνθρωποι του SPCA πιστεύουν ότι ο κόσμος που βλέπει ένα ημίαιμο σκυλί να οδηγεί, θα αλλάξει εντελώς τρόπο σκέψης και ενδεχομένως να υϊοθετήσει ένα από τα συμπαθή τετράποδα που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις τους.

Προκειμένου να επιτευχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, χρειάσθηκαν αρκετές παρεμβάσεις και προσαρμογές στο ΜINI Countryman, έτσι ώστε να μπορέσει  να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός σκυλιού. Νέο μπουτόν εκκίνησης, νέα πεντάλ γκαζιού και φρένων και φυσικά περιοριστής ταχύτητας.

Βεβαίως, για να τα καταφέρει ο συμπαθής σκυλάκος, χρειάσθηκε την βοήθεια της εκπαιδευτού του, η οποία έτρεχε συνεχώς δίπλα από το αυτοκίνητο και έδινε τις ανάλογες εντολές. Ακόμη κι έτσι όμως, μια χαρά τα πήγε ο σκύλος.


Meet Porter από stefanelonikitelo

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ