Πάτμος: Η Τζένη Μπαλατσινού και ο μεγιστάνας των media ''αγκυροβόλησαν'' στο νησί της Αποκάλυψης - Δείτε φωτό!

Έχοντας εξασφαλίσει δάνειο 25 δισ. δολαρίων, ο μεγιστάνας των media Ρούπερτ Μέρντοχ, αποφάσισε να οργώσει τα Δωδεκάνησα με το δικάταρτο, 70μετρο ιστιοπλοϊκό «Vertigo». Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πάτμο, προκειμένου να απολαύσει τα καταγάλανα νερά του νησιού και να γευτεί εκλεκτούς ελληνικούς μεζέδες.

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/07/21/resized/thumb_640_473_355.jpg

Το σκάφος του μεγιστάνα ναυπηγήθηκε το 2011 στη Νέα Ζηλανδία. Είναι σχεδιασμένο από τον Philippe Briand, ενώ την εσωτερική διακόσμηση επιμελήθηκε ο Christian Liaigre. Για την ιστορία να αναφερθεί ότι ο… «Ίλιγγος» διαθέτει και beach club, καθώς η γάστρα ανοίγει για να αποκαλύψει μπαρ, ταχύπλοα και decks αναψυχής.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
Στο νησί της Αποκάλυψης και η Τζένη Μπαλατσινού

Στο προαύλιο του Προφήτη Ηλία, που ήταν ασφυκτικά γεμάτο κατά τη διάρκεια του κατανυκτικού εσπερινού, τα βλέμματα κέντρισε η Τζένη Μπαλατσινού.

http://rodosalarm.gr/wp-content/uploads/2012/08/tzenih_633_451.jpg

Η ευλάβεια με την οποία παρακολουθούσε την τελετή αποδεικνύει του λόγου της το αληθές, καθώς σε συνέντευξη που έδωσε προ ημερών, υπογράμισε ότι πηγαίνει στην Πάτμο για να ηρεμήσει και να ζήσει την ατμόσφαιρα που θα φέρει την γαλήνη μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ήπιε Πατιώτικο καφέ μετά το τέλος του εσπερινού, έφαγε κουλουράκι. Η Τζένη Μπαλατσινού δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τον κόσμο...

Πηγή: patmostimes.gr, rodiaki.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ