Διαβάστε το ακριβοδίκαιο προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί! Ποιος λέτε ότι παίρνει τα παιδιά αν υπάρξει θέμα απιστίας;

Προγαμιαίο συμβόλαιο υπέγραψαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, λίγο μετά τον ακριβοθώρητο γάμο τους.

Προγαμιαίο συμβόλαιο υπέγραψαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, λίγο μετά τον ακριβοθώρητο γάμο τους.  Όπως δημοσίευσε το radaronline, που είχε πρόσβαση στο κείμενο της συμφωνίας: «Αν ο Μπραντ συνάψει σχέση με άλλη γυναίκα ενώ είναι παντρεμένοι, η Αντζελίνα παίρνει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών σε περίπτωση διαζυγίου».

image

Η περιουσία του ανδρόγυνου υπολογίζεται σε 425 εκατ. δολάρια, από τα οποία η αξία της περιουσίας του Πιτ ανέρχεται στα 240 εκατομμύρια ενώ της Τζολί σε 185 εκατομμύρια. Σε περίπτωση διαζυγίου ξεκαθαρίζεται πως ο καθένας θα πάρει τα δικά του χρήματα και μόνο τα χρήματα που θα έχουν αποκτηθεί από τον έγγαμο βίο τους θα καταχωρηθούν σε καταπίστευμα για τα έξι τους παιδιά Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σιλό, Νοξ και Βίβιαν, το περιεχόμενο του οποίου θα χωριστεί με έξι διαφορετικούς τρόπους.



Το ζευγάρι έλαβε υπόψη του και τα κεφάλαια με προορισμό τα ορφανά κάθε χώρας από την οποία υιοθέτησαν τα θετά παιδά τους, δηλαδή το Βιετνάμ, την Καμπότζη και την Αιθιοπία. Έχει προβλεφθεί επίσης ένα ποσό για τη χρηματοδότηση ερευνών θεραπείας του καρκίνου, μετά την περιπέτεια μαστεκτομής που ταλαιπώρησε την Τζολί.

Πηγή: radaronline.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ