Γλέντια για την οικογένεια του Β. Πολύδωρα που έντυσε γαμπρό τον γιο της στη Νέα Μάκρη! (φωτό)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Πολύδωρα. Ο γιος του Βύρωνα Πολύδωρα, Γιώργος, ακολουθώντας τον δρόμο της καρδιάς του, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Εβίτα Θυσιάδου.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Πολύδωρα. Ο γιος του Βύρωνα Πολύδωρα, Γιώργος, ακολουθώντας τον δρόμο της καρδιάς του, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Εβίτα Θυσιάδου.

Με μεγάλη συγκίνηση στάθηκε δίπλα στον γαμπρό ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και πρώην πρόεδρος του ελληνικού Κοινοβουλίου, στο μυστήριο που τελέστηκε την Κυριακή 20 Ιουλίου στις 19.00 το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, στην παραλία της Νέας Μάκρης. Ο Γιώργος, που ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και σπούδασε νομική, περίμενε τη νυφούλα του με εμφανή αγωνία και χαρά.


Η 28χρονη Εβίτα, που έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και δούλεψε κάποιο διάστημα πίσω από τις κάμερες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 (κάνοντας την πρακτική της), εμφανίστηκε με μία εκρού αντίκα Mercedes, και, όπως ήταν επόμενο, μαγνήτισε τα βλέμματα. Με νυφικό του σχεδιαστή Μίλτος, που κάτω από την ουρά «έκρυβε» ένα αποκαλυπτικό δαντελένιο σούπερ μίνι, έχοντας ίσια τα μαλλιά της και με ένα χαμηλό πέπλο, έμοιαζε με πριγκίπισσα. Τρεις αψίδες με ορχιδέες στόλιζαν την είσοδο της εκκλησίας, ενώ η νυφική ανθοδέσμη ήταν φτιαγμένη από παιώνιες και λεμονάνθη.

Η δεξίωση

Ο χώρος της δεξίωσης (έγινε πάνω στο κύμα, στο restaurant Sea Soul) ξεχείλιζε από λευκές ορτανσίες, τριαντάφυλλα, λυσσίανθους και ορχιδέες, διάκοσμος που με πολλή φροντίδα επιμελήθηκε η Fevronia. Οι μπομπονιέρες είχαν πάνω τους ένα γούρι με επίχρυσο Chanel τριαντάφυλλο. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Καλλιθράκας και ο Δημήτρης Παπαπέτρου. Από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν το βαρύ ζεϊμπέκικο του γαμπρού, για το οποίο καταχειροκροτήθηκε.


Το μυστικό του γάμου πρόδωσε η ίδια η νύφη λίγες μέρες μετά γράφοντας ένα άρθρο στο προσωπικό της blog, The princess world by Evita. Οπως αποκάλυψε: «Είχαμε το δικό μου γαμήλιο πάρτι, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, οι ετοιμασίες ήταν πολλές, η πιο γλυκιά κούραση που έχω βιώσει ποτέ».
Ο Βύρων Πολύδωρας από τον γάμο του με τη Μαρία Κοκολάκη -από την οποία έχει χωρίσει- έχει αποκτήσει τις δίδυμες κόρες του Μαργαρίτα και Κωνσταντίνα. Ο Γιώργος είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας (η αλήθεια είναι ότι είναι ο λιγότερο γνωστός και φωτογραφημένος και αυτό γιατί έλειπε χρόνια για σπουδές στο εξωτερικό).

Η Εβίτα κατάγεται από την Αριδαία. Εχει σπουδάσει επιστήμη υπολογιστών και έκανε ΜΒΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της και στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑNT1, όπου έκανε την πρακτική της δουλεύοντας στο «Πρωινό». Τον ελεύθερο χρόνο της σχεδιάζει κοσμήματα και όχι τυχαία, αφού ο πατέρας της Απόστολος Θυσιάδης ασχολείται με τα κοσμήματα, καθώς η οικογενειακή επιχείρησή τους μετράει περίπου 40 χρόνια ζωής.

Πηγή: espresso.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ