Αποκλειστικό: Γνωρίστε το Doggrin, το πρώτο site στην Ελλάδα για να βρείτε ταίρι στον σκύλο σας! Νόμιμες & δωρεάν αγγελίες για να ζευγαρώσει το σκυλάκι σας με το κατάλληλο, άλλο του μισό! (φωτό)

Προσοχή, προσοχή! Ακολουθούν καλά νέα για τους απανταχού φιλόζωους και ιδιοκτήτες σκύλων! Το doggrin, το οποίο αποτελεί τη νόμιμη υπηρεσία για να βρείτε ταίρι στους μικρούς σας φίλους, άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει για να καταχωρήσετε την αγγελία σας!

Προσοχή, προσοχή! Ακολουθούν καλά νέα για τους απανταχού φιλόζωους και ιδιοκτήτες σκύλων! Το doggrin, το οποίο αποτελεί τη νόμιμη υπηρεσία για να βρείτε ταίρι στους μικρούς σας φίλους, άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει για να καταχωρήσετε την αγγελία σας! Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και μοναδικό site σε όλη την Ελλάδα, που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους ιδιοκτήτες των... καλύτερων φίλων του ανθρώπου, να επιβεβαιώσουν αυτή τη φιλία και να τους βρουν το έτερον τους ήμισι! Το eirinika.gr, αφού ανακάλυψε το doggrin, ήρθε σε επικοινωνία με τη Δήμητρα Αλεξοπούλου, μια εκ των ιδρυτών του doggrin και υπεύθυνη επικοινωνίας της ιστοσελίδας, η οποία μας έλυσε όλες τις εύλογες απορίες που μας προέκυψαν!



Eirinika.gr: Αν δεν κάνω λάθος, είστε το μοναδικό site τέτοιου τύπου στην Ελλάδα! Αλήθεια, τι σας παρακίνησε ώστε να υλοποιήσετε αυτήν την ιδέα;

Δήμητρα Αλεξοπούλου: Το Doggrin (dog=σκύλος, grin=πλατύ χαμόγελο) είναι η μοναδική νόμιμη και σύγχρονη υπηρεσία στην Ελλάδα γνωριμίας σκύλων. Το site του Doggrin.gr διέπεται από το νόμο 4039/2012 περί ζώων συντροφιάς. Ως ιδιοκτήτες σκύλων αλλά και μέσα από συζητήσεις με φίλους, ανακαλύψαμε ότι υπήρχε η ανάγκη μιας οργανωμένης και φιλικής προς το χρήστη, υπηρεσίας! Έτσι, δημιουργήθηκε το Doggrin!



Eirinika: Εμπνευστήκατε από κάποιο αντίστοιχο site του εξωτερικού;

ΔΑ: Όχι, είναι μια ιδέα εξ ολοκλήρου δική μας, από την αρχή μέχρι το τέλος της.



Eirinika: Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου μέχρι στιγμής;

ΔΑ: Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν στους χρήστες και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν το καλύτερο για τον σκύλο τους. Αυτό που μας έχει εντυπωσιάσει είναι ότι στις δυο πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του Doggrin, μας εμπιστεύτηκαν 1000 χρήστες ενώ τώρα ανέρχονται σε πάνω από 6000 εγγεγραμμένα άτομα! (Είμαστε online μόλις από 5 Ιουνίου του 2014)



Eirinika: Να φανταστούμε πως οι περισσότεροι χρήστες της σελίδας σας, είναι ιδιοκτήτες καθαρόαιμων σκύλων που θέλουν να τα ζευγαρώσουν με σκυλάκια ίδιας ράτσας;

ΔΑ: Πράγματι,το 99% των καταχωρήσεων αφορά καθαρόαιμα σκυλιά, ωστόσο δίνεται η δυνατότητα και στους ιδιοκτήτες ημίαιμων να καταχωρήσουν την αγγελία τους.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ