Mόνο στο eirinika: Ninnolo: Το παγωτό που ξετρελαίνει όλη την Αθήνα, με ιταλικό διαβατήριο σε ελληνικά χέρια! Με βανίλια από τις Σεϋχέλλες και φυστίκι από τη Σικελία - Θα τρώτε ακόμα και τον χειμώνα!

Πρόκειται αναμφίβολα για το next big thing στον χώρο της παγωτοβιομηχανίας, καθώς οι λαχταριστές γεύσεις του αλλά και ο μοντέρνος όσο και φιλόξενος χώρος του, κερδίζουν ολοένα και περισσότερους πιστούς οπαδούς!

Πρόκειται αναμφίβολα για το next big thing στον χώρο της παγωτοβιομηχανίας, καθώς οι λαχταριστές γεύσεις του αλλά και ο μοντέρνος όσο και φιλόξενος χώρος του, κερδίζουν ολοένα και περισσότερους πιστούς οπαδούς! Αναφερόμαστε ασφαλώς στο παγωτατζίδικο Ninnolo Gelato Artigianale, το οποίο έχει γίνει το hot spot της Αγίας Παρασκευής, στην Ευεργέτου Γιαβάση 13Α, ενώ γνωρίζει παρόμοια επιτυχία και στον Ωρωπό και στην Κηφισιά!



ΤΙ όμως είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο; Αναμφίβολα, οι «πρώτες ύλες» του, οι οποίες είναι διαλεγμένες με ζήλο και επιμέλεια από κάθε γωνιά του πλανήτη, όπως τις Σεϋχέλλες ή τη Σικελία, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στον ουρανίσκο, ενώ το μεράκι που επιδεικνύει ο ιδιοκτήτης κος Γιώργος Τόμπρος και οι συνεργάτες του σε καθημερινή βάση, καθιστούν την ποιότητα, εγγυημένη!



Ας μάθουμε όμως όλα τα υπόλοιπα από τον ίδιο τον κ. Τόμπρο, ο οποίος παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο eirinika.gr και τον Χάρη Αποστολόπουλο.



***********************

Χάρης Αποστολόπουλος: Το παγωτατζίδικο Ninnolo στην Αγία Παρασκευή, αποκτά ολοένα και περισσότερους πιστούς οπαδούς που το επισκέπτονται από κάθε γωνιά της Αθήνας! Πού οφείλεται αυτή η επιτυχία;

Γιώργος Τόμπρος: Η επιτυχία οφείλεται καθαρά στα πολύ καλής ποιότητας προϊόντα μας αλλά & στην αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε.



ΧΑ: Πώς, πότε και από ποιον ξεκίνησαν όλα;

ΓΤ: Η ιστορία ξεκινάει από πολύ παλιά, όταν επισκεφτήκαμε μαζί με τη σύζυγό μου Ελένη, τον φίλο μου Antonio  σε ένα χωρίο της Reggie Εmilia όπου  μας ταξίδεψε στις γεύσεις του παραδοσιακού ιταλικού  παγωτού! Έτσι μυηθήκαμε στο φρέσκο γάλα, τους ξηρούς καρπούς, το παγωμένο λικέρ και τα φρέσκα φρούτα!



ΧΑ: Ποιες είναι οι γεύσεις που είναι «must» για να δοκιμάσει κανείς; Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες επιλογές;

ΓΤ: Δύσκολα μου βάζετε και θα μπορούσα να έλεγα... «όλες»! Αλλά επειδή επιμένετε, θα πω μερικές που είναι πιο ιδιαίτερες όπως οι: zuppa  inglese, baba au rum, vaniglia , fiore di latte, και όλα τα τροπικά φρούτα μας, καθώς επίσης και ο affogato με παγωτό nocciola.
Τώρα οι δημοφιλέστερες είναι οι σοκολάτα, pavlova, biscotto nona amelia, lemon cheese cake, nocciola και το mascarpone con fichi! Είναι τόσα πολλά...

ΧΑ: Μαθαίνω πως η βανίλια σας προέρχεται από μια ιδιωτική καλλιέργεια στις Σεϋχέλλες, το φιστίκι σας από μια μικρή φυτεία της Σικελίας και τα φουντούκια σας από το τις φυτείες Piedmonte της Βόρειας Ιταλίας. Αλήθεια, ποια κριτήρια πρέπει να πληρεί κανείς για να γίνει προμηθευτής των... «πρώτων υλών» σας;

ΓΤ: Αγάπη για το προϊόν του και να είναι ένας μικρός παραγωγός που προσέχει όμως πολύ την ποιότητά του. Από την συλλογή και το καβούρντισμα, μέχρι την τυποποίηση. Γενικά να είναι ο καλύτερος!



ΧΑ: Ποιος είναι ο στόχος σας; Πιστεύετε πως μπορείτε να γίνετε το Νο 1 παγωτατζίδικο στην Ελλάδα;

ΓΤ: Εάν το Νο 1 εξαρτάται από την ποιότητα και μόνο, τότε  ήδη είμαστε. Στόχος μας είναι να μην συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο!




ΧΑ: Τι ονειρεύεστε για το μέλλον; Σκοπεύετε να επεκταθείτε και σε περισσότερες περιοχές;

ΓΤ: Κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα, ξεκινώντας από το πρώτο κατάστημα του Ωρωπού πριν τέσσερα χρονιά, μετά την Αγ. Παρασκευή, και τώρα στην Κηφισιά σε έναν πολύ όμορφο χώρο, αντάξιο του παγωτού μας με γλυκά ημέρας, βρύσες με σοκολάτα, πλούσια πρωινά και ένα μενού από antipasti και pizza napoletana.



ΧΑ: Τι θεωρείτε πως σας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές σας;

ΓΤ: Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και η ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων μας!



ΧΑ: Μετά τους θερινούς μήνες, η πτώση των παγωτών πέφτει κατακόρυφα. Αλήθεια πόσοι είναι οι πιστοί του... παγωτού ακόμα και τον χειμώνα;

ΓΤ: Υπάρχουν εκπλήξεις για τον χειμώνα και οι πιστοί στο παγωτό είναι αρκετοί ακόμα και τους χειμερινούς μήνες! Επιπρόσθετα όμως, η συνεταίρος μου και patissier  κυρία Lee Σκαφίδα και εγω, θα σας παρουσιάσουμε κάποια από τα μικρά μας μυστικά, που πιστεύουμε ότι θα κάνει τούς πιστούς..ninnolo fan  να μην θέλουν να μας αποχωριστούν!



ΧΑ: Ο χώρος του Ninnolo Gelato Artigianale στην Ευεργέτου Γιαβάση, είναι πολύ φιλόξενος και designατος και σε παρακινεί να κάτσεις να τον απολαύσεις. Αλήθεια, τι άλλο σερβίρετε εκτός από παγωτά;

ΓΤ: Ο Κύριος Σπύρος Σκαφίδας, σύζυγος της Κυρίας Lee & συνιδιοκτήτης του ninnolo είναι ο αρχιτέκτονας του χώρου μας. Εκτός απ΄π παγωτά βέβαια, σερβίρουμε λαχταριστά γλυκά ημέρας, πλούσια πρωινά αλλά και ένα «γεμάτο» μενού από antipasti και pizza napoletana! Έτσι είμαστε ένας χώρος κατάλληλος για κάθε ώρα και στιγμή! Επίσης θα σας προσκαλούσα σε κάποιο από τα Κυριακάτικα brunch όπου σερβίρουμε σπιτικό φαγητό με επιλεγμένα  προϊόντα! Ζυγίζετε το πιάτο σας και τρώτε όσο θέλετε. Μόνο στο ninnolo γίνονται αυτά... Να είστε σίγουρος!























Δείτε περισσότερα στη σελίδα του Ninnolo στο Facebook

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ