Μόνο στο eirinika: Για βραβείο καλύτερης θέας & θέσης απέναντι στον Παρθενώνα, πάνω στην Αρεοπαγίτου «προπονείται» μια τυχερή καφετέρια - Στο Θησείο View χορταίνεις τα ωραιότερα καρέ της Ακρόπολης

Θησείο... View! Ένα cafe-bar όνομα και πράγμα, μοναδικής αρχιτεκτονικής και ασισθητικής, πάνω στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου η οποία ενώνει το σταθμό του Θησείου με την Είσοδο της Ακρόπολης. 

Λίγο πριν να πάω στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσω τη «Χώρα της Φωτιάς», τη μοναδική μουσική και χορευτική παράσταση της αζέρικης μουσικής και χορού, βλέποντας πως έχω λίγο χρόνο στη διάθεσή μου, αποφάσισα να πάω για έναν καφέ μιας και βρέθηκα στο Θησείο. Την προσοχή μου, κέντρισε το Θησείο... View! Ένα cafe-bar όνομα και πράγμα, μοναδικής αρχιτεκτονικής και ασισθητικής, πάνω στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου η οποία ενώνει το σταθμό του Θησείου με την Είσοδο της Ακρόπολης. Η μοναδική του θέα και το άψογο σέρβις του, καθώς και η απόλυτη προσαρμογή του σε κάθε εποχή του χρόνου, το καθιστούν έναν απόλυτο προορισμό για το μεσημεριανό ή το βραδινό, τον καφέ ή το ποτό σας. 


Η ανυπέρβλητης ομορφιάς θέα του, στην αρχαία αγορά, στον λόφο του Φιλοπάππου, στη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στο αστεροσκοπείο Αθηνών καθώς επίσης και στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το κατατάσσουν ανάμεσα στους «must» προορισμούς της αθηναϊκής πρωτεύουσας. Μοναδική ίσως παραφωνία, είναι ότι από ένα μαγαζί που βρίσκεται πάνω στη Διονυσίο Αρεοπαγίτου, μέσα στην καρδιά του Θησείου και με θεά την Ακρόπολη, δεν περίμενα να δω, στην εσωτερική του διακόσμηση, τοιχοκολλημένες τις φωτογραφίες των μεγαλύτερων αστέρων της τζαζ. Κατά την ταπεινή μου άποψη, θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στο γνήσιο αθηναϊκό στυλ ή σε κάτι που να θυμίζει περισσότερο την αθηναϊκή πρωτεύουσα.


















Επισκεφθείτε το επίσημο site του Τhissio View πατώντας ΕΔΩ
Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου Φωτογραφίες: Ειρήνη Νικολοπούλου & facebook.com/thissioview

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ