Μουντιάλ 2014: Οι πιο αστείες στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Από το φιλί του Vitally στον Χέβεντες στο σκάλισμα της μύτης Λεβ και από τη βουτιά του «τυπάρα» στην τούμπα του Μίλερ! (φωτό & βίντεο)

Aπολαύστε τις 10 πιο αστείες στιγμές του Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Aπολαύστε τις 10 πιο αστείες στιγμές του Μουντιάλ της Βραζιλίας!

1. Επίθεση στον Τζέιμς Ροδρίγκες

Ο Αμαζόνιος φιλοξενεί κάποια από τα πιο παράξενα ζώα στον πλανήτη και ένα από αυτά αποφάσισε να... επιτεθεί στον Τζέιμς Ροδρίγκες τη στιγμή που εκείνος ήταν έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι στην αναμέτρηση της Κολομβίας με τη Βραζιλία. Τελικά, ο νεαρός μέσος κράτησε την ψυχραιμία του, δεν επηρεάστηκε καθόλου από το τεράστιο έντομο και σκόραρε από την άσπρη βούλα.

2. Πέφτει!!!!!!!!!


 

Μάλλον ο Σαμπέγια αφέθηκε λίγο παραπάνω... Μετά από μία χαμένη ευκαιρία των παικτών του αποφάσισε να το παίξει... ψόφιος κοριός, όμως για καλή του τύχη την τελευταία στιγμή κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία του, φτάνοντας μέχρι τον πάγκο. Ακόμη και έτσι, όμως, μας προσέφερε ωραίες στιγμές γέλιου.

3. Πες το μ' ένα φιλί!


 


Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Jimmy Jump, που έκανε την εισβολή στον τελικό, αλλά ένας κύριος ονόματι Vitaly Zdorovetskiy. Το παράδοξο είναι ότι έδειξε... ιδιαίτερη συμπάθεια στον Μπένεντικτ Χέβεντες, όμως τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία...

4. Ο Μίλερ στα... τέσσερα

 Ο Μίλερ γλίστρησε, η κομπίνα απέτυχε και όλος ο πλανήτης γέλαγε για κανένα λεπτό.


5. Η... βουτιά του τυπάρα!

Ο Παπασταθόπουλος σκόραρε στις καθυστερήσεις, έστειλε το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα στην παράταση και λίγο μετά ο Γιώργος Καραγκούνης κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να πέσει και να αγκαλιάσει τον σκόρερ. Δυστυχώς, όμως, εκείνος τον πρόλαβε και με ένα ωραιότατο... μπλονζόν η τυπάρα απλά βουτάει από πάνω του...



6. Νεϊμάρ στο... ίσιωμα!

Οι Βραζιλιάνοι έχουν σκοράρει και ο Νεϊμάρ τρέχει προς τους συμπαίκτες του. Ξαφνικά, όμως, χάνεται από το πλάνο. Εξαιρετική τούμπα.


7. Μπουγέλο

«Τον μπουγέλωσα, γιατί είδα ότι ήταν αγχωμένος»! Εκτός από άγχος, το Μουντιάλ έχει και στιγμές χαλάρωσης. Το παράξενο είναι ότι ο Λαβέτσι αποφάσισε να μπουγελώσει τον προπονητή του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.


8. Παίξ' το άνετος!

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Χιλή, οι αρχηγοί των ομάδων με τους διαιτητές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη φυσούνα. Εκεί, κάποιος (προφανώς άνθρωπος των διοργανωτών) τους χαιρετάει. Ο επόπτης απλώνει το χέρι, όμως εκείνος τον προσπερνάει. Τι κάνεις, λοιπόν; Το παίζεις άνετος!


9. Σπάσ' τα όλα!

Είθισται στους πανηγυρισμούς μετά ένα γκολ να έχεις το δικαίωμα να σπάσεις διάφορα. Προς Θεού, όμως, όχι τον αστράγαλό σου. Αυτό το κατάφερε ο - legend πλεόν - Γκάρι Λιούιν, ο οποίος πήδηξε πάνω σε ένα μπουκαλάκι νερό μετά το γκολ του Στάριτζ με την Ιταλία με αποτέλεσμα σχεδόν να διαλύσει τον αστράγαλό του. Κρίμα για τον άνθρωπο, αλλά το γέλιο βγαίνει αυθόρμητα.

10. Παρ' το αλλιώς!

Η ήττα από την Χιλή σήμανε και τον αποκλεισμό της Ισπανίας. Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, λοιπόν, ήταν λογικό να βρίσκεται στον κόσμο του. Έτσι, το γεγονός ότι πήγε να μπει στο λεωφορείο της Χιλής δεν πρέπει να μας παραξενεύει και τόσο...


Bonus: Από την παραγωγή στην κατανάλωση!

 Η μανία του Γιόακιμ Λεβ με τη μύτη του είναι πλέον ευρέως γνωστή. Αυτή η σχέση, λοιπόν, παράγει κάποια... υπολείματα, κάποια από τα οποία κατέληξαν στο χέρι του... δύσμοιρου Ρονάλντο!

Πηγή:gazzetta.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ