Όλγα Τρέμη: Κυρίες και Κύριοι καλό σας βράδυ, απόψε σας αποχαιρετώ, αφήνοντας την θέση της παρουσιάστριας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MΕGA..

Η έμπειρη πολιτική συντάκτρια και με μακρά, λίαν επιτυχημένη πορεία δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη απόψε θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές του Mega Channel ύστερα από 9 χρόνια στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η Όλγα κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει στην κορυφή της τηλεθέασης το δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου καναλιού έχοντας απέναντι της δύσκολους - ες  αντιπάλους ενώ με την σοβαρότητα και την εγκυρότητα της κέρδισε πολλούς φίλους. Σίγουρα το αυστηρό της στυλ και η άποψη ότι ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής πρέπει να συμμερίζεται και την κρατούσα άποψη όσων την παρακολουθούν, ειδικά στους δύσκολους καιρούς της κρίσης, την έκανε να κερδίσει και πολλούς εχθρούς.

http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2013/12/02/Olga-Tremi.jpg

Αλλά η Όλγα δεν πτοήθηκε έχοντας την αυτοπεποίθηση της δημοσιογράφου που έκτισε την καριέρα της με πολλά προσόντα, με πολλή δουλειά και με το παρελθόν της,  λαμπρό, ως συμμετέχουσα στην εξέγερση των φοιτητών της Νομικής κατά της χούντας.  Πολιτική συντάκτρια από τις καλύτερες στα έντυπα επί σειρά ετών δεν αγάπησε την τηλεόραση νωρίς. Εμφανίσθηκε σαν παρουσιάστρια πολιτικού talk show στο Star & στο Mega χωρίς να μείνει μπροστά στο γυαλί αλλά σαν διάλειμμα στο ρεπορτάζ της.



Η μόνιμη παρουσία της στα δελτία του Mega είχε την σφραγίδα ενός δημοσιογράφου που ήξερε να διαβάζει ή να ανταποκρίνεται και πίσω από το autoque (το αυτόματο πέρασμα των ειδήσεων μπροστά στα μάτια των παρουσιαστών) να έχει κρίση, να έχει άποψη και να διευθύνει καθόλου εύκολα "αγόρια" της δημοσιογραφιάς εξίσου έμπειρους σαν τον Πρετεντέρη και τον Τσίμα.

http://2.bp.blogspot.com/-VUBgahBqTA0/U78AAMKj8XI/AAAAAAADmrQ/ARgOlTqGa6M/s1600/0;;;;;;%CE%84%5B70.png
 Η Όλγα είναι μια πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια ειδήσεων κατά την δική μου γνώμη χωρίς να εχω υπάρξει φίλη της ποτέ. Με ενοχλεί όμως να συνοψίζεται μία καριέρα σε ένα κολιέ Van Cleef σε ενα Chanel ταγιέρ, σε δέκα σαρδάμ και κυρίως αν έπρεπε να είναι φιλομνημονιακή ή αντιμνημονιακή. Όχι δεν με νοιάζει τι ήταν. Με νοιάζει ότι είχε μυαλό, εμπειρία, αίσθηση του μέτρου, ψυχραιμία, επιμελημένη και κομψή εμφάνιση δεν ήταν αμετροεπής, δεν ήταν είρων, χειριζόταν με άνεση οποιοδήποτε πολιτικό διάλογο και κυρίως μπορούσε στο θερμότατο αυτό τηλεοπτικό περιβάλλον να ρίξει παγάκια προς πάσα κατευθυνση όταν χρειαζόταν, γιατί το δελτίο δεν είναι αρένα!!!

Η Ελλάδα δεν θέλει παρουσιαστές εισαγγελείς, δεν θέλει ξανθιές μοιραίες και κουφιοκεφαλάκηδες που ανάβουν τους ξαναμένους γιά δημοσιότητα πανελάδες. 
Καλό βράδυ Όλγα και καλές διακοπές. Τώρα μπορείς να φοράς ότι θες το βράδυ και κανείς δεν θα μετράει τα σαρδάμ σου. Μεγάλη ελευθερία, πίστεψε με ... 
Ειρήνη Νικολοπούλου 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ