Σαλάτα με νεροκάρδαμο, σικορέ και ροκφόρ από τον σεφ Άκη Πετρετζίκη - Περίεργη αλλά πεντανόστιμη!

Πλένουμε καλά τα φύλλα και πετάμε τα σκληρά κοτσάνια. Ανακατεύουμε τα φύλλα μαζί με το τυρί, κομμένο ή σπασμένο σε κομματάκια με τη βινεγκρέτ, στην οποία έχουμε προσθέσει τα ψημένα καρύδια και τα χοντρά γλυκά σταφύλια.

Πλένουμε καλά τα φύλλα και πετάμε τα σκληρά κοτσάνια. Ανακατεύουμε τα φύλλα μαζί με το τυρί, κομμένο ή σπασμένο σε κομματάκια με τη βινεγκρέτ, στην οποία έχουμε προσθέσει τα ψημένα καρύδια και τα χοντρά γλυκά σταφύλια.


Σερβίρουμε.

  • Υλικά


  • 1 ματσάκι νεροκάρδαμο
  • 1 μεγάλο κεφάλι σικορέ
  • 100 γραμμάρια ροκφόρ
  • βινεγκρέτ (3κ.σ. λάδι και 1κ.σ. ξύδι)
  • λίγα ψημένα καρύδια
  • λίγα χοντρά σταφύλια γλυκά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr