Ο ανώμαλος καθηγητής απολύθηκε: Είχε βάλει κρυφή κάμερα στο παπούτσι του – Κατέγραφε τα εσώρουχα των κοριτσιών που φορούσαν μίνι & τα μοίραζε (φωτό & βίντεο)

Πως εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο καθηγητή στο Μεξικό με την κρυφή κάμερα

Διεστραμμένος καθηγητής πανεπιστημίου στο Μεξικό κατέγραφε με κρυφή κάμερα τα εσώρουχα κοριτσιών που φορούσαν μίνι και τις ανέβαζε στο Telegram.

Ο 40χρονος Μιγκέλ Πέρεζ συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση στην Puebla, ενώ μόλις έγινε γνωστή η υπόθεσή του, απολύθηκε και από τη δουλειά του στο πανεπιστήμιο Benemérita Autonomous University of Puebla (BUAP)

Ο Πέρεζ αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες όταν είχε βάλει το παπούτσι του κάτω από τη φούστα γυναίκας που ανυποψίαστη παράγγελνε φαγητό.

Περαστικοί τον εντόπισαν, κάλεσαν την αστυνομία που τον συνέλαβε, ενώ είχαν φροντίσει να βιντεοσκοπήσουν τις κινήσεις του.

Όταν ο Πέρεζ αντιλήφθηκε ότι τον είχαν εντοπίσει προσπάθησε να διαφύγει με τον σύντροφο της κοπέλας που τον κατέγραψε να του λέει «πού νομίζεις ότι πηγαίνεις φίλε; Έγραφες με τα παπούτσια σου».

Η κοπέλα που αποκάλυψε την δράση του καθηγητή εξήγησε ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο επειδή είχε την εντύπωση ότι δεν θα του ασκείτο δίωξη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Πέρεζ διαμοίραζε το υλικό που κατέγραφε από τα ανυποψίαστα θύματά του σε γκρουπ στο Telegram.

Φωτό: newsflash

Η κρυφή κάμερα στο παπούτσι

Φωτό: newsflash


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ