Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν ψωνίζω ρούχα από την λαϊκή ή από δεύτερο χέρι» -«Έχουν την ενέργεια αυτού που τα φόρεσε» - «Οι αντίκες το ίδιο» (βίντεο)

«Θέλει προσοχή».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με την μόδα, τα ρούχα από δεύτερο χέρι και την ενέργεια.

Αποκάλυψέ τον λόγο που δεν ψωνίζει ρούχα από την λαϊκή και second-handed ρούχα.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε: «Το πιο ακριβό μου ρούχο είναι ένα Gucci, βραδινό φόρεμα, πολύ ωραίο. Δεν θα σας πω πόσο κόστιζε. Το έχω δέκα χρόνια και το φοράω ακόμη, γιατί τιμάμε τα ρούχα μας. 


Διαβάστε ακόμα: Βίκυ Χατζηβασιλείου - Τα γενέθλια της - Μεγαλώνει & ομορφαίνει η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος & Περιφερειάρχης Σύμβουλος - Που οφείλεται η καλή της φόρμα (βίντεο)

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ ρούχα από τη λαϊκή! Λαϊκή πάω, αλλά τα ρούχα από δεύτερο χέρι δεν τα φοράω γιατί οτιδήποτε έχει χρησιμοποιήσει, φορέσει ένας άλλος άνθρωπος έχει την δική του ενέργεια. Και αυτή η ενέργεια δεν ξέρουμε πόσο συμβατή είναι με την δική μας. Και αυτό που θα πω τώρα θα ακουστεί λίγο περίεργο, ακόμα και οι αντίκες θέλουν προσοχή».

Διαβάστε ακόμα: Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είμαι αγορομάνα, έχω λατρεία με τα αγόρια μου» (βίντεο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ