Tα 5 πιο hot pedicure για το φετινό καλοκαίρι – Τα πόδια μας αξίζουν ισάξια περιποίηση για να είμαστε elegant & με πέδιλα (φωτό)

Διαχρονικά, αλλά και ανατρεπτικά!

Τώρα που μπήκε η Άνοιξη μπορεί να σκέφτεστε τι χρώμα θα βάψετε τα πόδια σας, γιατί κακά τα ψέματα όλες έχουμε ξεκινήσει να φοράμε τα σανδάλια μας ή και ανοιχτές γόβες.

Φέτος στην μόδα πέρα από τα διαχρονικά pedicure έχουν έρθει και ανατρεπτικά χρώματα που θα ταιριάζουν και εκπληκτικά με το μαυρισμένο σώμα. 

Οι συγκεκριμένοι τόνοι είναι διακριτικοί αλλά συμβάλλουν στο να αισθανόμαστε put together, χωρίς να επαναλαμβάνουμε τα ίδια χρώματα.

1.Ροδακινί

pinterest

Το ροδακινί χρώμα, όπως και οι περισσότερες pastel αποχρώσεις, επικρατούν την φετινή spring and summer season και είναι το απόλυτο trend για το χρώμα στο πεντικιούρ. 

2.Κόκκινο

pinterest

Η πιο classychic και διαχρονική επιλογή!

3.Μπλε

pinterest

Οι αγαπημένες αποχρώσεις του μπλε θα είναι τέλειες για να δοκιμάσετε στο επόμενο ραντεβού σας για πεντικιούρ. Ξεχωρίζουν το διαχρονικό baby blue, αλλά και το petrol, το navy blue, και μπλε ρουά. 

Διαβάστε ακόμα: Της μόδας το αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ - Στη βάση το σκούρο και στην άκρη το ανοιχτό! Διάφορες παραλλαγές (φωτό)

4.Πράσινο 

pinterest

Από το ήσυχο χακί ως το έντονο πράσινο με πιο funky διάθεση, όλα είναι στην μόδα!

5.Λευκό 

pinterest

Το λευκό pedicure δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. 

Safe and sound θα είστε με το λευκό χρώμα στα πόδια!

Διαβάστε ακόμα: Έχετε γενέθλια; Ιδού 7+1 ιδέες για το απόλυτο birthday manicure!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ