Vintage pic 1990: Νεώτατοι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος & η Άννα - Μαρία με τους πρίγκιπες Παύλο, Νικόλαο, Αλεξία - Έτοιμοι για τη δεξίωση της Μαργκρέτε

Επιβλητικοί!

Μία υπέροχη vintage φωτογραφία της ελληνικής Βασιλικής οικογένειας ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό στο instagram, danishroyalsisters.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε ένα κλικ από το μακρινό 1990 με πρωταγωνιστές τους πρίγκιπες Παύλο και Νικόλα μαζί με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο (να στέκονται πίσω) την Άννα - Μαρία και την Αλεξία (μπροστά).

Διαβάστε ακόμη: Για κούρεμα στις Σπέτσες πήγε ο Παύλος με τους γιους του, Οδυσσέα & Αριστείδη - Ποιος ήταν ο "Μπαρμπέρης" ; (φωτό)

Ποζάρουν όλοι μαζί ενόψει των 50ών γενεθλίων της βασίλισσας της Δανίας, Μαργκρέτε.

 

 

"Στις 16 Απριλίου 1990, η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια πόζαρε για ένα πορτρέτο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι Fredensborg, λίγες μόνο ώρες πριν παρευρεθούν στο γκαλά των 50ων γενεθλίων της βασίλισσας Margrethe. Η βασίλισσα Άννα-Μαρία και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος φορούσαν την αλυσίδα του Τάγματος του Ελέφαντα (το υψηλότερο τάγμα ιπποτισμού στη Δανία), καθώς σύμφωνα με το καταστατικό του τάγματος θα έπρεπε να γίνει την ημέρα των γενεθλίων του μονάρχη. Αυτή τη φωτογραφία μου μοιράστηκε ευγενικά η @mariecgreekfamily που πήρε από το βιβλίο "Mydtskov : de kongelige portrætter".", γράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Διαβάστε ακόμη: Η αγκαλιά του πρίγκιπα Παύλου στους αδελφικούς φίλους του πατέρα του: Που τους συνάντησε - Τι έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε

Το ενσταντανέ τραβήχθηκε από τη Δανή φωτογράφο, Rigmor Mydtskov.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ