Υπερπαραγωγή, το bachelorette της νύφης που θα παντρευτεί τον πλουσιότερο Ινδό – «Princess Diaries» το theme – Δείτε φωτογραφίες

Λουλούδια, πυτζάμες και πολλά γλυκά!

Η 29χρονη κόρη του δισεκατομμυριούχου Shri Viren Merchant, Radhika Merchant, πρόκειται να παντρευτεί τον γιό του πλουσιότερου Ινδού,τον 28χρονο Anant Ambani, γιο του Mukesh Ambani, του διευθύνοντος συμβούλου της Reliance Industries, η οποία έχει έσοδα 110 δισ. δολάρια.

Μέσα σε τόσο πλούτο, το bachelorette πάρτι της δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από φανταχτερό και λαμπερό με μια δόση υπερβολής.

Το ζευγάρι λέγεται ότι θα παντρευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο, με τους εορτασμούς να έχουν ξεκινήσει ήδη αρκετούς μήνες πριν από τον γάμο, συμπεριλαμβανομένου ενός extravagant τριήμερου πάρτι αρραβώνων.

Η μέλλουσα νύφη διοργάνωσε ένα λαμπερό bachelorette πάρτι, με την σταρ του Bollywood Janhvi Kapoor να μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα στα social media.

Το πάρτι είχε theme «Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας».

Όλες ήταν ντυμένες με ασορτί ροζ σατέν πιτζάμες, οι φίλες της νύφης κατέβασαν στρώματα σε μια γιγάντια τσουλήθρα, θυμίζοντας την ταινία του 2004 με πρωταγωνίστριες την Αν Χάθαγουεϊ και την Τζούλι Άντριους.

Διαβάστε ακόμα: 5 εκ. πήρε η Rihanna στον πιο χλιδάτο γάμο της χρονιάς – Ο πλουσιότερος Ινδός πάντρεψε τον γιό του με καλεσμένους Mark Zuckerberg, Bill Gates και Ivanka Trump (φωτό & βίντεο)

Η Janhvi ανέβασε φωτογραφίες από την λαμπερή βραδιά και έγραψε: «Ένα βασιλικό πάρτι ύπνου αλά Princess Diaries για την πιο ιδιαίτερη νύφη».

Άλλες φωτογραφίες έδειχναν τη Radhika με νυφικές λευκές πιτζάμες, στέμμα, έναν τοίχο γεμάτο με λουλούδια και πύργους από μακαρόν και άλλες γλυκές λιχουδιές.

instagram

Στο πάρτι παρευρέθηκαν επίσης ο Anant και οι φίλοι του γαμπρού, με φωτογραφίες που δείχνουν την ομάδα να χορεύει ξέφρενα μαζί.

Διαβάστε ακόμα: Η μάχη του πλούσιου Ινδού Ανάντ Αμπάνι με την παχυσαρκία - Η έλλειψη άσκησης, η κακή διατροφή & τα φάρμακα - Τον στήριζαν πάντα οι γονείς του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ