Ήταν εκεί ντυμένες "Maison Zoulias" - Μιμή Ντενίση, Τόνια Φουσέκη, Όλγα Κεφαλογιάννη - Το ντεφιλέ του αγαπημένου μας designer Βασίλη έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτό)

Έριξε αυλαία το 34ο Athens Fashion Week

H Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με το μοναδικό catwalk του Vassilis Zoulias με  concept  “FILM NOIR” Jewellery by Pericles Kondylatos

Στο πλαίσιο της 34ης Εβδομάδας μόδας της Αθήνας ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τη νέα του Pret-a-porter συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2024- 2025  όπου οι παρευρισκόμενοι έζησαν μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία…μόδας, στον ιστορικό κινηματογράφο ΙΡΙΣ στο κέντρο της Αθήνας που χτίστηκε στις αρχές του 1900 και είναι ο μόνος χώρος στην Ελλάδα που έχει μηχανή που λειτουργεί με κάρβουνο!

 

Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους το fashion show του Βασίλη Ζούλια: Όλγα Κεφαλογιάννη, Μιμή Ντενίση, Φαίη Σκορδά, Σίσσυ Φειδά, Ορσαλία Παρθένη, Λάκης Γαβαλάς, Σούλα Λιάκου, Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση, Φωτεινή Δάρα, Φαίη Μπέη κ.α.


ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

Εκπληκτικό ήταν το look της Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία επέλεξε ένα κομψό οff shoulder εμπριμέ φόρεμα σε navy μπλε τόνους.


ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ-ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Η Μιμή Ντενίση δημιούργησε ένα εξίσου σικ σύνολο με navy blue σακάκι και λευκό παντελόνι.

Πρόσθεσε ρομαντικές λευκές πέρλες Chanel και με μία cross body πορτοκαλί τσάντα με την υπογραφή του οίκου Carolina Herrera απογείωσε το σύνολο της!


ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Η δημιουργός της Αthens Fashion Week, Τόνια Φουσέκη φόρεσε μία εκθαμβωτική μαύρη off-shoulder τουαλέτα κι έλαμψε για ακόμη μία φορά!


ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ-ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

Δείτε περισσότερα από το υπέροχο show εδώ: Με τον σπουδαίο Βασίλη Ζούλια «έπεσε» η αυλαία του Athens Fashion Week: Οι μούσες του Βίκυ Κουλιανού, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου & Έβελυν Καζαντζόγλου στην πασαρέλα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ