Πρώτη είδηση στη Daily Mail: Ο Jude Law περιμένει το 5ο παιδί του αλλά εγκατέλειψε την 23χρονη φίλη του έγκυο στον 5ο μήνα γιατί τη σκλαβιά δεν την αντέχει! Ποιο είναι το κορίτσι; (φωτό)

Μπαμπάς για 5η φορά ετοιμάζεται να γίνει ο 41χρονος «Ζεν Πρεμιέ» του Χόλιγουντ, Jude Law, αλλά όπως φαίνεται δεν μπορεί να αποχωριστεί την... εργένικη ζωή!

Μπαμπάς για 5η φορά ετοιμάζεται να γίνει ο 41χρονος «Ζεν Πρεμιέ» του Χόλιγουντ, Jude Law, αλλά όπως φαίνεται δεν μπορεί να αποχωριστεί την... εργένικη ζωή! Ούτε η καλλονή Catherine Harding, κατόρθωσε να πείσει τον γαλανομάτη γόη να νοικοκυρευτεί και είναι η 3η κατά σειρά μητέρα των... παιδιών του που εγκαταλείπει, πριν καν να γεννηθεί το παιδί! 
Here we go again! Jude Law, pictured in London last month, is committed to raising the baby along with Cat

Η 23χρονη Catherine, που βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησης και κατάγεται από την Ιρλανδία και είναι πετυχημένο μοντέλο και τραγουδίστρια ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει αυτό το... «κάτι» που ψάχνει ο άτακτος Jude για να μπει σε «καλούπι»! 
Δείτε την νέα... παρατημένη αλλά κουκλάρα σύντροφο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και αναρωτηθείτε μαζί μας τι είναι πια αυτό που ψάχνει σε μια γυναίκα!
Stunning: Cat Cavelli, aka Catherine Harding, pictured at the Glastonbury Festival in June, is  the mother of Jude Law's fifth and unborn child
All change: The 23-year-old has moved into a new house in the exclusive North London suburb of Hampstead - not far from where Jude lives
Youthful: Catherine is 18 years younger than Jude and five years older than his eldest son Rafferty
Sultry: Cat poses for a selfie while on a sunshine break in Thailand back in April


Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ