Η γυναίκα - πλαστική παραμόρφωση: Έβγαλε όλα της τα δόντια έκανε 20 πλαστικές & έγινε τρομακτική

​Έχεις χρήματα και δεν έχεις τι να τα κάνεις; Η Αλέρια Αβεντάνιο από τη Βενεζουέλα σου προτείνει να τα ξοδέψεις για να γίνεις μία… άλλη!

Τι εννοούμε; Η 26χρονη έχει ξοδέψει του κόσμου τα λεφτά για να μετατραπεί σε αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες… Έχει κάνει περισσότερες από 20 πλαστικές ενώ αφαίρεσε όλα της τα δόντια για να εμφυτέψει ψεύτικα και να αποκτήσει το τέλειο χαμόγελο!

Μάλιστα, όπως λέει ξεκίνησε να «αλλάζει» στα 19 της χρόνια, ενώ θεωρεί πως πρέπει όλες οι κοπέλες να ακολουθήσουν τα βήματά της για να φτάσουν στην «τέλεια» ομορφιά.

Μεταξύ των επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί συγκαταλέγονται η αυξητική στήθους, η αυξητική κι ανύψωση γλουτών καθώς και η αυξητική χειλιών. Έχει επίσης, ανυψώσει το μέτωπό της, έχει αλλάξει την καμπύλη στα φρύδια της, έχει μακρύνει τον λαιμό της κι έχει υποβληθεί σε μια σειρά από λιποαναρροφήσεις.

Και ο παραλογισμός της δεν τελειώνει εδώ… Για έξι ολόκληρα χρόνια, η νεαρή κοπέλα φορούσε έναν εξαιρετικά σφιχτό κορσέ για 23 ώρες την ημέρα, ώστε να συρρικνωθεί η μέση της.

Εν ολίγοις, πίεζε ασφυκτικά τα πλευρά της, παρά το γεγονός πως οι γιατροί της το απαγόρευσαν να το κάνει, καθώς υπήρχε εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στα εσωτερικά της όργανα, όπως και δυσκολίες στην αναπνοή της.

Ωστόσο, εκείνη δεν άκουγε κανέναν. «Η σιλουέτα κλεψύδρα είναι η εικόνα της τέλειας γυναίκας. Είμαι πολύ κοντά στο να το επιτύχω και για αυτό συνεχίζω την προσπάθεια» υποστήριζε.

Δεν ξέρουμε εσάς πως σας φαίνεται αλλά εμείς είμαστε σίγουροι ότι ήταν πιο όμορφη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις, μιας και τώρα μοιάζει να έχει παραμορφωθεί. Και στην τελική... όπως είχε πει η Όντρεϊ Χέπμπορν «τα χαρούμενα κορίτσια είναι τα ομορφότερα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ