To πιο ακριβό νυφικό στην ιστορία: Το φόρεσε η Σάλμα Χάγιεκ & κοστίζει 400.000 δολ. – Ο γάμος με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό (φωτό)

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσεις την ευλογία του να βρεις την αδελφή ψυχή σου».

Λατίνα ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ, μοιράστηκε με τους followers της κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Φρανσουά Ανρί Πινό.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται η Σάλμα Χάγιεκ πριν τον γάμο σε ένα κλικ που πραγματικά παρουσιάζεται η «αγωνία» της νύφης.

Η δεύτερη φωτογραφία, είναι ένα ασπρόμαυρο φωτογραφικό καρέ στο οποίο φαίνονται δύο φορέματα κρεμασμένα στις κρεμάστρες τους. 

Το ένα είναι κομμάτι του άλλου και όπως φαίνεται ταίριαζαν εκπληκτικά στην καλλονή Σάλμα!

Όπως αναφέρεται στη Daily Mail, το νυφικό φόρεμά της είναι κομμάτι του οίκου Balenciaga, από τον Nicolas Ghesquiere, αξίας άνω των 400 χιλιάδων δολαρίων.

Διαβάστε ακόμα: Η Salma Hayek φόρεσε το καλύτερο Balenciaga σύνολο & ανέδειξε τις λευκές τρίχες των μαλλιών της! (φωτό-βίντεο)

Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας με την πανέμορφη ηθοποιό να ανταλλάζουν όρκους.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσεις την ευλογία του να βρεις την αδελφή ψυχή σου. Για όλους εσάς που τη βρήκατε, μην το θεωρείτε ποτέ δεδομένο. Για όλους εσάς που δεν την έχετε βρει, μην τα παρατάτε ποτέ. Throwback σε μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Ο μεγιστάνας πολυτελών ειδών και βασιλιάς της γαλλικής μόδας, Φρανσουά Ανρί Πινό, έχει μάτια μόνο για την Σάλμα Χάγιεκ. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Kering από το 2005 και πρόεδρος του Groupe Artémis από το 2003.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγεκ, παντρεύτηκε τον Γάλλο, Φρανσουά Ανρί Πινό το 2009 και μαζί έχουν μια κόρη 16 ετών, την Βαλεντίνα Παλόμα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2009 στο Παρίσι ενώ δύο μήνες μετά, ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους στη Βενετία.

Ο Πινό έχει δύο ακόμη παιδιά, τον Φρανσουα και την Ματίλντ, από τον πρώτο του γάμο με την Γαλλίδα Ντοροτέ Λεπέρ. 

Έχει επίσης αποκτήσει έναν 18χρονο γιο, τον Αγκουστίν, από την σχέση του με την Λίντα Εβαντζελίστα που κράτησε μόλις τέσσερις μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Εμφάνιση υπερπαραγωγή για τη Salma Hayek με δεκάδες μέτρα μπλε ηλεκτρίκ πούλιες - Η συνύπαρξη με την καλλονή κόρη του δισεκατ. συζύγου της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ