Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση υπέρκομψη με monochromatic look – Η tοtal μπεζ εμφάνιση για την προστασία των αγαπημένων της ζώων (φωτό)

Η απόλυτη τάση!

Σήμερα το πρωί έγινε η απολογιστική συνέντευξη της συνεργασίας ανάμεσα στην ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση "Α Promise to Animals" και δεν δεν θα μπορούσε να είναι άλλη εκτός από την η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ειδική αίθουσα εκδηλώσεων του σταθμού Μετρό Συντάγματος και η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση έδωσε το «παρών» με ένα πολύ chic look.

Η Εριέττα Κούρκουλου- Λάτση επέλεξε ένα ζαχαρί κουστούμι με ασορτί κλασικές γόβες. 

instagram

Το παντελόνι του κουστουμιού είναι cropped και σε loose γραμμή που είναι ιδανικό για την εποχή που διανύουμε.

Λίγα λόγια για την συνεργασία

Από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάρτιο του 2024, σε έξι διαφορετικούς σταθμούς Μετρό, φιλοξενήθηκε η έκθεση φωτογραφίας HIDDEN” βασισμένη στο βιβλίο της βραβευμένης φωτορεπόρτερ Jo-Anne Mc Arthur και των συνεργατών της. Η έκθεση παρουσίαζε σκηνές της καθημερινότητας των ζώων που ταλαιπωρούνται, υποφέρουν και τελικά σκοτώνονται με βάναυσες μεθόδους από τον άνθρωπο, είτε λόγω διαδικασιών βιομηχανικής εκτροφής, κουλτούρας, ηθών και εθίμων, είτε στον βωμό της επιστήμης ή της διασκέδασης.

Διαβάστε ακόμα: Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Το πάρτι για το «Save a greek stray» - Διασκέδασαν με Άννα Βίσση – Eκεί ο αγαπημένος της Βύρωνας Βασιλειάδης (φωτό)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. κ. Χάρης Δαμάσκος, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και εμπειρίας Επιβατών κα Κατερίνα Μπούκη, η Ιδρύτρια και Πρόεδρος της A Promise to Animals, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και η Γενική Διευθύντρια της οργάνωσης κα Όλγα Κήκου.

«Ο Paul McCartney είχε πει, ότι αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους θα ήμασταν όλοι χορτοφάγοι. Γυάλινοι τοίχοι δεν υπάρχουν ακόμα, όμως υπάρχουμε εμείς. Κι από τη στιγμή που υπάρχουμε είναι χρέος μας να λειτουργήσουμε εμείς ως γυάλινοι τοίχοι για τα ζώα που είναι κρυμμένα, και υποσχόμαστε ότι αυτό θα κάνουμε σε κάθε ευκαιρία», είπε η Ιδρύτρια και πρόεδρος της ΜΚΟ "A Promise to Animals” Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση.

Διαβάστε ακόμα: Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση με ένα συγκινητικό post ανακοινώνει την αποβολή της στο 3ο μήνα: «Μην αφήσετε τον φόβο να σας στερήσει την χαρά της επόμενης εγκυμοσύνης»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ