Χλιδάτος γάμος με φόντο τις πυραμίδες της Αιγύπτου! Ο Ινδός δισεκατομμυριούχος Αnkur Jain παντρεύτηκε την πρώην παλαίστρια, Erica Hammond - Γλέντι μεγάλης αξίας! (φωτό-βίντεο)

Πολυτελές νυφικό και τρελό ξεφάντωμα!

Μία υπέροχη καλημέρα με έναν γάμο υπερπαραγωγή αυτή τη φορά στην Αίγυπτο!

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ινδικής καταγωγής Αnkur Jain παντρεύτηκε την αγαπημένη του, πρώην παλαίστρια, Erica Hammond σε μία γαμήλια τελετή που σίγουρα θα αφήσει εποχή.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, o 34χρονος Jain, ιδρυτής και CEO της εταιρείας Βilt Rewards και η 32χρονη πρώην wrestler της WWE (αμερικανική εταιρεία ψυχαγωγίας που διοργανώνει σόου επαγγελματικής πάλης) ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή και το ευχάριστο γεγονός έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες στη Μέση Ανατολή.

Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας, με περιουσία που ξεπερνά τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια (σύμφωνα με το περιοδικό Forbes), ήθελε ένα πάρτι υπερπαραγωγή που θα το συζητούσαν για χρόνια.

Και φυσικά πέτυχε το σκοπό του!

Το αρχικό του πλάνο, μάλιστα ήταν να παντρευτεί ... στο διάστημα!

Αλλά τελικά, κατέληξε στην μαγευτική Αίγυπτο.

«Δεν θα ήθελα την ημέρα του γάμου μου να πεθάνω», του είχε πει η Erica όταν της έκανε πρόταση γάμου ξεσπώντας στα γέλια.

Η λαμπερή τελετή και μετέπειτα το γλέντι στο πολυτελές Four Season Hotel, είχαν δεκάδες στοιχεία πολυτέλειας και χλιδής.

Τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν λεπτό, απαθανατίζοντας κάθε γωνία και κάθε στιγμή με φόντο τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Το παραμυθένιο νυφικό της Erica υπέγραψε ο Rahul Mishra, διάσημος Ινδός σχεδιαστής και επιστήθιος φίλος του γαμπρού.

Αγκάλιαζε απαλά τη λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της νύφης και αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

instagram @erikaannhammond
instagram @erikaannhammond

Ένα πρωτότυπο σχέδιο με διαφάνεια, μακριά ουρά και περίτεχνα απλικαρισμένα χρυσά άνθη στο μπροστινό μέρος.

Το επάνω μέρος ήταν εφαρμοστό σε στυλ κορσέ ενώ κάτω δημιουργούνταν μία πιο αέρινη γραμμή.

Με την αντίθεση του λευκού με το χρυσό χρώμα η Erica θύμιζε θεά της ερήμου, ποζάροντας ανάμεσα στο καταπληκτικό αυτό σκηνικό!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Νέα Υόρκη, όπου η Erica εργάζεται πλέον ως γυμνάστρια έχοντας αφήσει πίσω της την πάλη.

Από την πλευρά του Ankur, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. «Ο γάμος δεν ήταν παραδοσιακός», όπως λέει ο γαμπρός ο οποίος μεγάλωσε στην Ουάσιγκτον, όταν οι γονείς του άφησαν την πατρίδα τους, την Ινδία.

Ο πατέρας του έπρεπε να μετεγκατασταθεί στις ΗΠΑ αφού βρήκε δουλειά ως στέλεχος σε εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Microsoft.

«Στην τελετή του γάμου, δεν υπήρχαν παράνυμφοι ή κουμπάροι, ούτε κοπή τούρτας ή ομιλίες. Ήταν μια μοναδική εμπειρία», είπε η νύφη μετά το γάμο προσθέτοντας ότι έμειναν κατενθουσιασμένοι και οι 130 καλεσμένοι που ταξίδεψαν στην Αίγυπτο από όλο τον κόσμο, όπως σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ