Πάσχα σε Σαντορίνη και Μύκονο – Οι Katikies Garden μας περιμένουν και υπόσχονται αξέχαστες διακοπές (φωτό)

Ξεκούραση με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Πάσχα σε Σαντορίνη και Μύκονο με την υπογραφή του Ομίλου Katikies

Το μυσταγωγικό Katikies Garden, το εντυπωσιακό Katikies Kirini και το μοναδικό Katikies Mykonos υπόσχονται τις πιο αξέχαστες πασχαλινές διακοπές.

Αθήνα, 8 Απριλίου 2024 – Με τις διακοπές του Πάσχα να αποτελούν την καλύτερη αφορμή για να πάρουμε μία πρόγευση καλοκαιριού στις Κυκλάδες, το Exclusive Katikies Easter Experiences έρχεται για να μας δώσει τον πιο συναρπαστικό λόγο για να βάλουμε πλώρη για Μύκονο και Σαντορίνη. Το ατμοσφαιρικό Katikies Garden στα Φηρά και το πανέμορφο Katikies Kirini στην Οία προσκαλούν τους επισκέπτες να βιώσουν αυθεντικές πασχαλινές εμπειρίες στο νησί του ηφαιστείου, ενώ το υπέροχο Katikies Mykonos ανοίγει τις πόρτες του ακριβώς πριν το Πάσχα για να υποδεχτεί τους λάτρεις του νησιού των ανέμων στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στον Άγιο Ιωάννη.

Το Exclusive Katikies Easter Experiences υπόσχεται μία μοναδική 4ήμερη απόδραση στα αγαπημένα μας κυκλαδονήσια γεμάτη μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες, χαλάρωση, κατάνυξη και πασχαλινές δραστηριότητες. Το ειδικό πακέτο τριών διανυκτερεύσεων είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από τις 3 έως και τις 6 Μαΐου και δεσμεύεται να συναρπάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες με την πολυτέλεια της διαμονής, τις προσωποποιημένες υπηρεσίες, τις γαστρονομικές επιλογές και τις πολιτιστικές πινελιές του. 

Ειδικά σχεδιασμένα πασχαλινά γεύματα και δείπνα, ιδιαίτερα turndown amenities και ενδιαφέροντα πολιτιστικά δρώμενα συνδυάζονται προκειμένου να κάνουν αυτές τις διακοπές του Πάσχα εντελώς ξεχωριστές στα δύο πιο διάσημα ελληνικά νησιά. 

Άλλωστε τι πιο μοναδικό από ένα Πάσχα στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη, με τον Επιτάφιο να περνά μέσα από τα λευκά σοκάκια και τη βραδιά της Ανάστασης να φωτίζει με βεγγαλικά τον κυκλαδίτικο ουρανό; Η ομάδα μας θα φροντίσει για τη μεταφορά σας και τη συμμετοχή σας σε όλα τα θρησκευτικά δρώμενα, εφόσον το επιθυμείτε.

Το πακέτο περιλαμβάνει δύο παραδοσιακά πασχαλινά τραπέζια, ένα το βράδυ της Ανάστασης και ένα την Κυριακή του Πάσχα, a la carte signature Katikies πρωινό, προσωποποιημένες υπηρεσίες concierge, ένα μπουκάλι κρασί και φρούτα κατά την άφιξη, Wi-Fi σε όλους τους χώρους και πασχαλινά amenities στα δωμάτια, ενώ όλοι οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στις κατανυκτικές πασχαλινές εμπειρίες.

-ΤΕΛΟΣ-

Σχετικά με τον Όμιλο Katikies

Οι Katikies είναι μία εντυπωσιακή συλλογή από επτά πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Η μαγευτική τους ατμόσφαιρα και το μοναδικό τους πνεύμα φιλοξενίας εμπνέεται από τα συναισθήματα που ξυπνούν τα νησιά αυτά στην καρδιά κάθε ταξιδευτή. Διαχρονικά κορυφαίοι προορισμοί διακοπών, τα συγκεκριμένα νησιά προσφέρουν απλόχερα το ρομαντισμό, την ποίηση της ζωής και την ευκαιρία να βιώσει κανείς απόλυτα μοναδικές εμπειρίες. Τα ξενοδοχεία Katikies γεννήθηκαν από το πάθος της ίδιας ακριβώς έμπνευσης. Οι τοποθεσίες των ξενοδοχείων συνδυάζουν την ηρεμία με την ιδιωτικότητα, προσφέροντας ένα ασφαλές καταφύγιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία που τους περιβάλλει. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εναρμονίζεται απόλυτα με τον φυσικό περιβάλλοντα χώρο, τον οποίο και αναδεικνύει, προσφέροντας τελικά στους ταξιδιώτες μία γεύση αυθεντικής και συνάμα πολυτελούς φιλοξενίας. 

Παρά το γεγονός πως τα ξενοδοχεία ανακαινίζονται μέσα στο χρόνο, κατορθώνουν να προσαρμόζονται τέλεια στο ανυπέρβλητο φυσικό τοπίο. Τα ξενοδοχεία Katikies γεννούν συναισθήματα και αναμνήσεις που παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο, ενώ ο μοναδικός τους κόσμος αποτίνει φόρο τιμής στην ομορφιά της φύσης και στην ικανότητα του ανθρώπου να την αναδεικνύει στο έπακρο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δανάη Πάσσα, Director of Sales and Marketing Katikies, Τ. +306983972330

Ε. d.passa@katikies.com

Κατερίνα Φωτοπούλου, Τravelworks Public Relations, T. +306945198062

E. fotopoulou@travelworks.gr

Διαβάστε ακόμα: #Santorini vs #Mykonos - #Crete vs #Rhodes: Ποιο νησί είναι νικητής στο Instagram; - Η λίστα του eirinika (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ