Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου αστυνομικού που καταπλακώθηκε από μπάζα στο Πασαλιμάνι – Λευκό φέρετρο & χειροκροτήματα (φωτό & βίντεο)

Προφυλακίστηκε ο εργολάβος.

Πόνος και απέραντη θλίψη επικράτησαν στην κηδεία του άτυχου 31χρονου αστυνομικού, Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο αδικοχαμένος αστυνομικός προκειμένου να βγάλει παραπάνω χρήματα έκανε έξτρα μεροκάματα σε οικοδομή και καταπλακώθηκε από κατάρρευση κτιρίου στον Πειραιά.

Στα Γρεβενά, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, άρχισαν να χειροκροτούν, τον αστυνομικό που έφυγε τόσο πρόωρα αλλά και άδικα από την ζωή.

Στην συνέχεια το φέρετρο «ντύθηκε» με την Ελληνική Σημαία, ενώ ο κόσμος φώναξε «Αθάνατος».

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλεισαν από νωρίς την Εκκλησία.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει βίντεο με τον 31χρονο νεκρό αστυνομικό στην καρότσα του φορτηγού: «Πέθανε ο καημένος» φωνάζει εργάτης που σώθηκε και καλεί βοήθεια - Σκληρές εικόνες

Προφυλακιστέος ο εργολάβος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά, ο 47χρονος εργολάβος του κτιρίου στο Πασαλιμάνι, τμήμα του οποίου είχε καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας 31χρονος αστυνομικός που απασχολείτο στις εργασίες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα 33χρονος εργάτης από τη Γεωργία.

Φωτογραφίες από star-fm.gr

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που εντοπίζουν οι Πυροσβέστες τον 31χρονο αστυνομικό στην καρότσα του φορτηγού - Καταπλακώθηκε από μπάζα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ