Τοp Woman, η 92χρονη Carmen Dell’ Orefice: Το γηραιότερο μοντέλο στον κόσμο, μοιράζεται το μυστικό της ομορφιάς της (φωτό & βίντεο)

79 χρόνιας καριέρας και σοφίας.

Η Carmen Dell’ Orefice είναι 92 ετών και το γηραιότερο εν ενεργεία μοντέλο.

Είναι η επιτομή της κομψότητας και της χάρης, οπότε δεν είναι περίεργο που εξακολουθεί να εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο. 

Η καριέρα της ξεκινάει από πολύ πίσω.

Ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών, όταν την πλησίασε η σύζυγος του φωτογράφου Herman Landsschoff. 

Όμως η πρώτη της επαφή με το modeling δεν ήταν επιτυχημένη αφού οι δοκιμαστικές φωτογραφίες που έβγαλε δεν είχαν αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά η εξέλιξή της ήταν εντελώς διαφορετική αφού δύο χρόνια αργότερα σε ηλικία 15 ετών, κοσμούσε το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue και έγινε η μούσα του φωτογράφου Erwin Blumenfeld.

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pics : Σας συστήνουμε τα πιο διάσημα μοντέλα του 50 - Εκθαμβωτικές καλλονές που έγραψαν ιστορία στη μόδα (φώτο)

Πέρυσι έκανε την επανεμφάνιση της, στο εξώφυλλο της Vogue Czechoslovakia, αυτή τη φορά ως το παλαιότερο μοντέλο που εργάζεται ακόμη στον κόσμο.

Τώρα μοιράζεται τα μυστικά της ομορφιάς της.

Ποιο είναι όμως το μυστικό της; 

Η Carmen αποκαλύπτει ότι είναι η αγάπη για τον εαυτό της.

Δεν αρκούν τα υλικά αγαθά, μία κρέμα ή ένα κραγιόν.

Όλα ξεκινούν από μέσα μας.

Για αυτό άλλωστε, δεν λένε όσο όμορφος είναι κάποιος εσωτερικά αλλό τόσο είναι και εξωτερικά.

«Οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να φροντίζουν και να αγαπούν τον εαυτό τους. Ένα από τα μυστικά για τη διατήρηση της ομορφιάς είναι να κάνεις ό,τι κάνεις για ένα μωρό – να το φροντίζεις και να το ταΐζεις με αγάπη. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς στον εαυτό μας: να τον φροντίζουμε, να τον αγαπάμε και να δίνουμε αυτή την ενέργεια στον εαυτό μας».

Διαβάστε ακόμα: Carmen Dell'Orefice: Το γηραιότερο μοντέλο του κόσμου συνεχίζει να δουλεύει στα 92 της - Οι δύο σύζυγοι της έπαιρναν τα λεφτά που κέρδιζε - Ύψος 1.80, μάτια γαλανά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ