Από το girly φούξια της Paris Hilton ως την μεγαλοπρεπή τουαλέτα της Ivanka Trump & το little black sexy dress της «χρυσής» αρραβωνιαστικίας του Jeff Bezos (φωτό)

Το ένα πιο ωραίο από το άλλο!

Με λίγες ώρες διαφορά ανέβασαν κάποιες από τις πλουσιότερες celebrities φωτογραφίες «φωτιά» με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν φωτιά!

Αρχικά η κόρη του πρώην πλανητάρχη, από τον πρώτο του γάμο με την    Ivana Marie Zelníčková, η Ιvanka Trump με τον σύζυγό της και μεγαλοεπιχειρηματία Jared Corey Kushner στο Μεξικό. 

Η πανέμορφη κόρη του Donald Trump επέλεξε κατακόκκινο φόρεμα, το οποίο ήταν maxi και είχε ένα ιδιαίτερο κόψιμο στο μπούστο. 

Από την άλλη η επιχειρηματίας, infuencer, μοντέλο και dj Paris Hilton φωτογραφήθηκε με τον γιό της, φορώντας ένα πολύ χαριτωμένο mini φούξια φόρεμα με υπέροχο διαμαντένιο γιακά.

Διαβάστε ακόμα: H Ivanka Trump ... χίλιες & μία νύχτες στην Ινδία! Με παραδοσιακή ενδυμασία στο γάμο του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας - Δαντέλες & ζαφείρια! (φωτό)

Τέλος, σάλος έγινε στο Instagram με την αρραβωνιαστικιά του πλουσιότερου άντρα του κόσμου, του Jeff Bezos.

Ο λόγος για την καλλονή Lauren Sanchez. 

Η Lauren επέλεξε ένα καυτό mini μαύρο ημιδιαφανές φόρεμα με δαντέλα.

Στο φιδίσιο κορμί της πήγαινε τέλεια!

Εσείς ποιο θα διαλέγατε;

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece η εμφάνιση της Paris Hilton - Διάλεξε το πιο glamorous φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη για τα γενέθλια της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ