Μαρί Σαντάλ: Σπάνιες throwback φωτό με τον πεθερό της, Βασιλιά Κωνσταντίνο - Όταν κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς του 1960

Στην ιστιοπλοΐα

Με αφορμή την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο η Μαρί Σαντάλ μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες που μας πηγαίνουν μερικά χρόνια πίσω.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, ανέβασε μερικά ενσταντανέ το μεσημέρι της Κυριακής στο προσωπικό της instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε:

«Η παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Κάπταλος έδωσε τη φλόγα στον τρεις φορές Ολυμπιακό πρωταθλητή της Γαλλίας Τόνι Εστανγκέτ. Όμορφη τελετή με φορέματα που σχεδίασε η Μαίρη Κατράντζου στις χορεύτριες ηθοποιούς και ηθοποιούς».

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να μη θυμηθεί και μία σημαντική στιγμή για την οικογένεια της.

Διαβάστε ακόμη: Τελετή παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας: Μείναμε άφωνοι με τις φωτό & τα βίντεο της Κατερίνας Κατώπη

Μας έδειξε μερικά ασπρόμαυρα κλικς με πρωταγωνιστή τον πεθερό της, βασιλιά Κωνσταντίνο όταν είχε κερδίσει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1960 στην ιστιοπλοΐα.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε εντυπωσιακές φωτό & βίντεο από τη τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι: Μάγεψε η Νάνα Μούσχουρη - Όσα έγιναν στο Παναθηναϊκό Στάδιο

"Ορίστε μερικές αξιομνημόνευτες φωτογραφίες του Ολυμπιονίκη πεθερού μου. Ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του φετινού καλοκαιριού!"

Να υπενθυμίσουμε ότι ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο, που κέρδισε η Ελλάδα, μετά από αυτό του Κωνσταντίνου Τσικλητήρα στο μήκος άνευ φοράς το 1912 στη Στοκχόλμη.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης, ο τότε διάδοχος Κωνσταντίνος ήταν και ο Σημαιοφόρος της Ελληνικής ομάδας.

Παράλληλα είχε πολλές επιτυχίες και διακρίσεις σε διεθνείς ιστιοπλοϊκούς αγώνες, ενώ συνέχισε την ενασχόληση με το αγαπημένο του άθλημα για πάρα πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ