Ο νέος άνδρας στο πλάι μιας πριγκίπισσας: Η Τατιάνα Μπλάτνικ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστού Έλληνα επιχειρηματία; (βίντεο)

Ποιος είναι ο γνωστός επιχειρηματίας που φέρετε να έχει σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μεταδόθηκαν πληροφορίες πως η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Μετά από 14 χρόνια γάμου ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να χωρίσουν. Η είδηση του διαζυγίου τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στα ελληνικά και τα διεθνή ΜΜΕ. Οι δυο τους εξακολουθούν να σέβονται και να εκτιμούν ο ένας τον άλλο.

Διαβάστε ακόμα: Υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στο γάμο Τατιάνα Μπλάτνικ-Πρίγκιπα Νικόλαου; Τα σύννεφα από το 2019 & οι χωριστοί δρόμοι

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: «Η Τατιάνα Μπλάτνικ φέρεται να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά. Διάβασα μάλιστα ότι έχουν πάει και σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό», σημείωσε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του Ηλία Μπαρμπαλιά που έφυγε από τη ζωή το 2014 και ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους αρχιτέκτονες που άλλαξε την όψη της Αθήνας. Μητέρα του είναι η άκρως αγαπητή στους κοσμικούς κύκλους, «Μπουμπού» Μπαρμπαλιά. 

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς παντρεύτηκε την κόρη του εφοπλιστή, Νίκου Μουνδρέα, Ναταλία, το 2008 στην Πάτμο. Πριν από 5 χρόνια χώρισαν, έχουν όμως δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.


Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Νικόλαος: Πρώτη εμφάνιση χωρίς βέρα μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ – Που βρέθηκε ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου (βίντεο)

Δείτε ακόμα: Η Τατιάνα Μπλάτνικ με την πρώην πεθερά της, Άννα Μαρία - Η πρώτη κοινή εμφάνισή τους μετά το διαζύγιο με τον γιό της, πρίγκιπα Νικόλαο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ