70 και να καίει: Η μαμά της Beyonce με στενό jumpsuit της κόρης της – Η super εμφάνιση της Τina Knowles (φωτό & βίντεο)

Η ομοιότητά τους...

70χρονη Τίνα Νοουλς είναι η καλλονή μαμά της Μπιγιονσέ και «έκλεψε» όλες τις παραστάσεις, φορώντας το ίδιο diesel jumsuit με εκείνο που φορούσε η κόρη της στο «Renaissance Tour» της το περασμένο καλοκαίρι.

Η Τίνα Νόουλς που σίγουρα δεν μοιάζει για 70 ετών,  βρέθηκε στην εκδήλωση για το σόου «Love & Laughter» της Toni Braxton και του Cedric the Entertainer.

Διαβάστε ακόμα: Cowboy boots: Η τάση που θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι – Δείτε τους 3 τρόπους για να τις φορέσετε σωστά & κομψά (φωτό)

Η μητέρα της Μπιγιονσέ δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την εμφάνισή της και οι ακόλουθοί της της χάρισαν χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια.

Στη λεζάντα η μητέρα της τραγουδίστριας έγραψε: «Στο κόκκινο χαλί στο "Love and Laughter Tour" με τον ταλαντούχο Cedric The Entertainer και την πανέμορφη και ταλαντούχα Toni Braxton. Το σόου ήταν τόσο υπέροχο!!!!!!».

Θυμίζουμε ότι η διάσημη σταρ Μπιγιονσέ φόρεσε το τζιν jumsuit στην περσινή περιοδεία της «Renaissance Tour» στο Λούισβιλ του Κεντάκι και το κοινό την αποθέωσε.

Διαβάστε ακόμα: Η Beyonce στο πιο natural look που έχετε δει - Δείχνει βήμα-βήμα πως περιποιείται τα πλούσια σγουρά μαλλιά της! (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ