Μια Kennedy ξαναχτυπά! – Η πρώην σύζυγός του Arnold Schwarzenegger σε ένα φοβερό βίντεο με την Kate Winslet – «Ι’m worth it»

Περνάνε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα!

Η Μαρία Σράιβερ - Κέννεντι είναι Αμερικανίδα δημοσιογράφος, φεμινίστρια, συγγραφέας, πρώην Πρώτη Κυρία της Καλιφόρνια και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού The Women's Alzheimer's Movement. 

Με αφορμή, λοιπόν, το πόσο ευαισθητοποιημένη με τα κοινωνικά και πολιτικά θέμα που αφορούν τις γυναίκες, η Μαρία Σράιβερ- Κέννεντι αναδημοσίευσε ένα video της κορυφαίας ηθοποιού Winslet

Η ηθοποιός είχε κάνει μία καμπάνια με την Loreal και μέσα από αυτή περνούσε πολύ δυνατά μηνύματα!

Η Μαρία Σράιβερ- Κέννεντι γράφει στην λεζάντα της ανάρτησης:

«Σήμερα, θέλω να μην πεις απλά ότι αξίζεις, θέλω να το πιστέψεις. Θέλω να κυνηγήσεις τους στόχους σου, τα όνειρά σου, τη βαθιά ουσιαστική ζωή σου και να ξέρεις ότι το αξίζεις. Όχι μόνο λόγω του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι σε κοιτάζουν ή σε αντιλαμβάνονται, όχι, επειδή κατά βάθος, είσαι ένας καλός και ευγενικός άνθρωπος. Η ανθρωπιά σου. Η καρδιά σου. Η ψυχή σου. Η ιστορία σου. Η ζωή σου. Ας λάμψει για να το δουν όλοι! Αυτό είναι που σε κάνει όμορφο - εσένα! Αγκάλιασε όλα όσα είσαι εσύ. Είστε έτοιμοι; Τώρα επανέλαβε μετά από μένα: "Το αξίζω! ”»

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Σράιβερ Κένεντι: Με αλλοιωμένα και «τρομαχτικά» χαρακτηριστικά η πρώην σύζυγος του Σβαρτσενέγκερ – Αποτυχημένες επεμβάσεις (φωτό)

Ποια είναι η Μαρία Σράιβερ- Κέννεντι;

Η δημοσιογράφος ήταν παντρεμένη με τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας και ηθοποιό Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, από τον οποίο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2011 και το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2021.

Το ζευγάρι χώρισε γιατί ο παλαίμαχος bodybuilder την απάτησε με την νταντά των παιδιών τοθς και μάλιστα έκανε και εξώγαμο μαζί της. 

δυναμικότητά και η το πόσο έντονα πολιτικοποιημένη είναι η δημοσιογράφος, Μαρία Σράιβερ- Κέννεντι είναι σίγουρα αποτέλεσμα του γεγονότος ότι πολιτικό «αίμα» ρέει στις φλέβες της.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Maria Shriver πέρασε ένα μέρος της παιδικής της ηλικίας στον Λευκό Οίκο, ενώ ο θείος της είναι ο 35ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, John F. Kenndy.

Η Μαρία είναι κόρη της Eunice Kennedy Shriver - η οποία είναι η μικρότερη αδερφή του JFK.

Η Eunice παντρεύτηκε τον Robert "Sargent" Shriver το 1953 και καλωσόρισε τη Maria το 1955.

Η μελλοντική Πρώτη Κυρία της Καλιφόρνια ήταν μόλις ένα νεαρό κορίτσι όταν ο θείος της εξελέγη αρχηγός το 1961. 

Διαβάστε ακόμα: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Έγινα 40 χρονών ως Αμερικανός πολίτης, τα χρωστάω όλα στην Αμερική - I am made in America (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ