Βασιλίας Κάρολος: Πρώτη επίσημη επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό – Πλάι του η Βασίλισσα Καμίλα – Πολύ χαρούμενος που επέστρεψε! (φωτό & βίντεο)

Ο μονάρχης της Αγγλίας, επισκέφτηκε την φιλανθρωπική οργάνωση, Cancer Research UK.

Την Παρασκευή το βράδυ, ο Βασιλιάς Κάρολος, έβγαλε ανακοίνωση με σκοπό να κατευνάσει τις φήμες περί επιδείνωσης της υγείας του. 

Μέσα από αυτή την ανακοίνωση ανέφερε ότι η υγεία του πάει καλά και ότι θα συνεχίσει τις θεραπείες, αλλά επιστρέφει δυναμικά στα βασιλικά του καθήκοντα μετά από καιρό. 

Πολύ χαρούμενος φάνηκε στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο ο Βασιλιάς Κάρολος.

Ο μονάρχης της Αγγλίας είχε στο πλευρό του τη Βασίλισσα Καμίλα καθώς εμφανίστηκε ως νέος προστάτης της φιλανθρωπικής οργάνωσης, Cancer Research UK.

Εκεί συνάντησαν το προσωπικό και τους ασθενείς του κέντρου θεραπείας καρκίνου.

Έφτασε χαμογελαστός και χαιρετούσε τον κόσμο καθώς έφτασε στο νοσοκομείο του Λονδίνου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντα του: Τι λέει η ανακοίνωση - απάντηση του Παλατιού στις φήμες περί επιδείνωσης της υγείας του (φωτό)

Ο Βασιλιάς Κάρολος δεσμεύτηκε…

Μέσα από αυτή την εμφάνιση με ιδιαίτερο συμβολισμό, επιθυμεί όλος ο κόσμος να κάνει τα check up του νωρίτερα και να προλαβαίνει το κακό. 

Ο 75χρονος μονάρχης ελπίζει επίσης ότι το ταξίδι της υγείας του μπορεί να αναδείξει κάποια καλά για τον υπόλοιπό κόσμο. 

Από σήμερα ο Βασιλιάς Κάρολος δεσμέυτηκε να είναι προστάτης αυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, εμπνέοντας και παρηγορώντας και άλλους ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Θα ανέβει ο ασθενής μονάρχης στο άλογό του για το «Trooping The Color» - «Επιθυμεί να τον δουν να επιστέφει δυναμικά» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ