Οι αδερφές ξανά μαζί: Η «δική» μας Άννα-Μαρία, η βασίλισσα Μαργκρέτε & η Βενεδίκτη της Δανίας - Bleu nuit & πολύχρωμα deux pieces από τις αγαπημένες royals! (φωτό)

Οικογενειακή μάζωξη!

Με αφορμή τα 80α γενέθλια της Βενεδίκτης της Δανίας όλη η οικογένεια βρέθηκε και πάλι!

Ο νέος βασιλιάς, Φρέντερικ με την σύζυγο του Βασίλισσα Mary κάλεσαν τις αγαπημένες θείες τους Άννα Μαρία και Βενεδίκτη για γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της τελευταίας.

Φυσικά, το "παρών" έδωσε και η Βασίλισσα Μαργκρέτε που φάνηκε πολύ χαρούμενη βλέπουμε ξανά τις αδερφές της.

Διαβάστε ακόμη: Κούκλα η δικιά μας Άννα Μαρία στο πάρτυ για τα 80α γενέθλια της αδερφής της, Βενεδίκτης - Πως πέρασαν οι "δεμένες" αδερφές; Βασίλισσες & Πριγκίπισσες! (φωτό)

Διοργανώθηκε επίσημο δείπνο στο Amalienborg αφού πριν το Παλάτι δημοσίευσε ακόμη ένα πορτραίτο στον λογαριασμό στο Instagram.

"Το Βασιλικό Ζεύγος προσκάλεσε σήμερα την Αυτού Μεγαλειοτάτη Πριγκίπισσα Βενεδίκτη και την οικογένειά της σε γεύμα γενεθλίων στο Παλάτι Frederik VIII στο Amalienborg", σημειώθηκε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Βλέπουμε, λοιπόν, τα κάποια από τα βασικά μέλη της royal οικογένειας της Δανίας να ποζάρουν με χαμόγελο στο φακό.

Για ακόμη μία φορά η δικιά μας Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου επέλεξε ένα bleu nuit σύνολο κι έκλεψε τις εντυπώσεις.

instagram @royalfashionpolice

Η εορτάζουσα Βενεδίκτη προτίμησε ένα κρεμ ταγιέρ ενώ δίπλα της η Μαργκρέτε, -πολύχρωμη όπως την έχουμε συνηθίσει άλλωστε- φόρεσε κόκκινη φούστα με καρό ροζ σακάκι.

Πίσω τους, η Βασίλισσα Mary έφερε την Άνοιξη με floral φούστα και Hugo Boss σατέν μπλούζα.

Πως σας φάνηκαν οι αγαπημένες Βασίλισσες και Πριγκίπισσες;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ