Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Με εντυπωσιακό draped overlap pin top με λεπτή ρίγα – Η αδυναμία της στην Bottega Veneta (φωτό & βίντεο)

Η πιο κομψή Βασίλισσα στην εκπομπή της δημοσιογράφου Joy Reid.

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επισκέφτηκε την δημοσιογράφο Joy Reid στην τηλεοπτική εκπομπή The Redout στο MSNBC America στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη.

Στην εκπομπή έγινε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, μίας και που η Βασίλισσα της Ιορδανίας πέρα από πολύ όμορφη και κομψή είναι και πολύ μορφωμένη και ενεργή στα καθήκοντά της. 

Στην εκπομπή η Βασίλισσα Ράνια επέλεξε να βάλει ένα ντραπέ πουκάμισο με ρίγες και κλειστή λαιμόκοψη από την σχεδιάστρια μόδας Edelina Joyce.

Το παντελόνι της είναι η τελευταία λέξη της μόδας, είναι wide leg με δυο περλίτσες σαν κουμπιά με την υπογραφή του πασίγνωστου οίκου μόδας Louis Vuitton.

Δεν θα μπορούσε να λείπει η υπέροχη τσάντα από τον οίκο μόδας Bottega Veneta που είναι και η μεγάλη της αδυναμία. 

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ράνια: Επιτομή του σικ με λευκό φόρεμα γεμάτο περίτεχνα κεντημένα άνθη σε θαλασσί απόχρωση (φωτό)

Τέλος, «απογείωσε» το look με τις δερμάτινες λευκές γόβες της από τον κορυφαίο σχεδιαστή Jimmy Choo.

Δείτε αναλυτικά το look:

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ράνια: Λάτρης των μεγάλων fashion brands - Με Alexander McQueen, Jimmy Choo & Bottega Veneta σύνολο στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ