Υποκλινόμαστε όχι στην Βασίλισσα, αλλά στην fashion icon Maxima: Το total Black look, η maxi φούστα Valentino & οι δερμάτινες μπότες με κόστος £1,195 (φωτό)

Μείναμε άναυδοι!

Με αφορμή την 4η Μαίου, την ημέρα μνήμης των ανθρώπων που θυσιάστηκαν για την Ολλανδία κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Βασιλιάς Γουλιέλμος και η σύζυγός του Βασίλισσα Μάξιμα έδωσαν το «παρών» στο Εθνικό τους Μνημείο και κατέθεσαν στεφάνι. 

Ακόμη και μία τέτοια μέρα, τόσο συγκινητική για την Ολλανδία, η Βασίλισσα Μάξιμα «έκλεψε» την παράσταση.

Το total black look ήταν «όλα τα λεφτά»!

Επέλεξε μία ψηλόμεση maxi elegant σε στενή γραμμή φούστα με υπογραφή του πασίγνωστου οίκου μόδας Valentino, την οποία συνδύασε υπέροχα με μαύρο μεσάτο κοντό σακάκι και ήταν εντυπωσιακή!

Τέλος απογείωσε το look με το μαύρο καπέλο και τις συγκλονιστικές δερμάτινες μπότες του σχεδιαστή Gianvito Rossi με κόστος £1,195.

Διαβάστε ακόμα: Royals Ολλανδίας: Με φανταστικά πολύχρωμα παλτό & floral φορέματα βγήκαν στους δρόμους - Το ιδιαίτερο headpiece της Βασίλισσας Μάξιμα (φωτό-βίντεο)

Φυσικά από αυτή την εμφάνιση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πέρλες στα αυτιά, όπως συνηθίζεται σε κηδείες και δυσάρεστα γεγονότα.

Δείτε αναλυτικά το look:

Ποσό πιο υπέροχη;

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα: Η ολική αλλαγή στο styling - Από υπερφορτωμένη royal σε σικ 50αρα - Η νέα burgundy οπτασία (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ