Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη: Το ζευγάρι έκανε Ανάσταση στην Μύκονο με τις κορούλες του – Η super εμφάνιση της πανέμορφης συζύγου του δημοσιογράφου (φωτό)

Ευτυχισμένη οικογένεια!

Ο δυναμικός δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ με την πανέμορφη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και της μικρές κορούλες τους διανύουν το Πάσχα στην Μύκονο. 

Ο φακός απαθανάτισε την οικογένειά, ενώ πήγαινε προς την εκκλησία για την Ακολουθία της Ανάστασης, το Μ. Σάββατο. 

Πολύ κομψή ήταν η σύζυγός του δημοσιογράφου με ένα wide leg τζιν από τον οίκο μόδας LOEWE, το οποόιο συνδύασε με εκπληκτικά πέδιλα και ένα δερμάτινο jacket.

Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν πιο casual athletic ντυμένος με blue τζιν ροζ πουκάμισο καιsneakers.

Δείτε φωτογραφίες: 

Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Μπούκη: Έλαμψε στο πλευρό του Αντώνη Σρόιτερ με glamorous μίνι φόρεμα - Σε ποιο κέντρο βγήκαν; (φωτό)

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 σε ένα κρητικό εστιατόριο στην Κηφισιά και είναι 13 χρόνια μαζί!

Η Ιωάννα Μπούκη ζούσε στην Κρήτη μόνιμα όταν γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Οπότε υπήρξε και το δίλημμα αν θα μείνει Αθήνα και θα φύγει από τον τόπο της. 

Αποφάσισαν να μείνουν μαζί στην Αθήνα και μετά από δύο χρόνια παντρευτήκαν ενώ η Ιωάννα ήταν ήδη έγκυος στην πρώτη τους κόρη. 

Διαβάστε ακόμα: Νυχτερινή έξοδος για τον Αντώνη Σρόιτερ & την καλλονή σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη – To mini bordeaux φόρεμα, οι ψηλές γόβες & η τσάντα Prada (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ