Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι viral ατάκες που «άφησαν» εποχή – Αξέχαστη θα μείνει η ηθοποιός που μας έκανε πάντα να γελάμε (βίντεο)

Το κωμικό είδωλο!

Η κορυφαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου «άφησε» χθες την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών. 

Η ηθοποιός που γέμισέ γέλια τα θέατρα και την μικρή οθόνη με τις επιτυχίες της, έπασχε από Αλτσχάιμερ. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι άφησε γερό στίγμα στον χώρο του πολιτισμού και δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά μας.

Κανείς δεν θα ξεχάσει τις συγκλονιστικές ατάκες της από τους μεγάλους της ρόλους στις σειρές «Dolce Vita», «Τρεις Χάριτες» & «Μαντάμ Σουσού».

Ας δούμε, λοιπόν, κάποιες που άφησαν εποχή!

«Η Λένω Μπότσαρη»

Ξεκαρδιστικό ήταν το ρεσιτάλ που έδωσε η ηθοποιός στις «Τρεις Χάριτες» όταν προσπάθησε ως «Όλγα» να πείσει ότι έχει ταλέντο στην υποκριτική, υποδυόμενη τη Λένω Μπότσαρη.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Παναγιωτοπούλου: «Έφυγε» από την ζωή, η ηθοποιός σε ηλικία 76 ετών – Η αγαπημένη μας «Μαντάμ Σουσού» έπασχε από Αλτσχάιμερ (φωτό & βίντεο)

«Τι είναι εδώ;»

30 χρόνια έχουν περάσει από την θρυλική σειρά Dolce Vita και οι ατάκες της Χριστίνας Μαρκάτου έχουν γίνει μέχρι και meme στα social media σήμερα. 

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές που κυκλοφορεί στα μέσα, είναι εκείνη που η Χριστίνα καμουφλαρισμένη με μαντήλι και γυαλιά, μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο για να συναντήσει τον εραστή της, Αντώνη. Το παίζει δήθεν απορημένη και λέει «τι είναι εδώ;».

Από τις σκηνές στη σειρά, ξεχώριζαν οι στιχομυθίες της Χριστίνας με τη γιαγιά Όλγα, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα, της υπενθύμιζε ότι είναι γριές γυναίκες και ο Άγιος Πέτρος θα τις πάρει σύντομα. «Βράζει το κολυβοκάζανό μας Χριστίνα» της είχε πει η γιαγιά, με την ηρωίδα της Άννας Παναγιωτοπούλου να «βράζει» από θυμό.

«Δώσε ένα αστακουδάκι»

Τέλος, αλησμόνητο έχει μείνει και το «αστακουδάκι» που χάρισε ως Μαντάμ Σουσου σε μια γειτόνισσά της, που πήγαινε να ψωνίσει μαρίδα, όπως και οι περισσότερες σκηνές που περιφρονεί τους φτωχούς.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Καβογιάννη – Θανάσης Ευθυμιάδης: Οι ηθοποιοί του «Dolce Vita» αποχαιρετούν την αείμνηστη Άννα Παναγιωτοπούλου – Οι συγκινητικές αναρτήσεις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ