Met Gala 2024: Αυτές ήταν οι χειρότερες εμφανίσεις στο μεγαλύτερο event μόδας – Οι ατυχείς επιλογές της Jessica Biel, Nicki Minaj & της Lizzο (φωτό)

Φωνάζουν απο μακριά ότι είναι λάθος!

Το χαλί του Met Gala χθες «πήρε» φωτιά. 

Στο μεγαλύτερο fashion event, είδαμε πλήθος από celebrities. Οι περισσότεροι είχαν ντυθεί άκρως εντυπωσιακά. 

Υπήρχαν και αυτοί που φέτος δεν έβαλαν τα «δυνατά» τους δυστυχώς.

Οι εμφανίσεις τους ήταν απογοητευτικές.

Να υπενθυμίσουμε ότι το theme του Met Gala ήταν «Ο κήπος του χρόνου», που ταιριάζει με τη νέα έκθεση που διοργανώνεται προς τιμήν της: «Sleeping Beauties»: Reawakening Fashion.

«Sleeping Beauties» δεν σημαίνει την Πριγκίπισσα Αυγή, που όλοι γνωρίζουμε.

Σημαίνει vintage κομμάτια, τα οποία ήταν πολύ εύθραστα για να φορεθούν ξανά, αλλά τα «αναγεννήσαν» οι celebrities στο κόκκινο χαλί.

Η Nicki Minaj με το κίτρινο mini φόρεμα γεμάτο 3d λουλούδια. 

Μάλλον "πήρε" πολύ σοβαρά την λέξη κήπος.

Το μαλλί επίσης δεν της ταίριαζε καθόλου.

twitter

Η Lizzo με ένα πραγματικά άβολο φόρεμα...

twitter

 Η κόρη της οικοδέσποινας Anna Wintour, Bee Carrozzini, έκανε επίσης μια κακή επιλογή καθώς το φόρεμά της είχε ένα απίστευτα παράξενο ασπρόμαυρο μοτίβο που δεν έμοιαζε με τίποτα με κομμάτι υψηλής ραπτικής.

twitter

H πανέμορφη ηθοποιός Jessica Biel, με ένα κοραλλί περιέργο φόρεμα που πραγματικά δεν της ταίριαζε, δεν ήταν στα χρώματά της. 

Εμφάνιση ανεπίτρεπτη...

twitter

Η ηθοποιός και influencer Jessica Serfaty τράβηξε τα βλέμματα για τους λάθος λόγους με το στολισμένο με λουλούδια φόρεμά της, το οποίο έμοιαζε σαν να είχε φτιαχτεί από παιδιά δημοτικού...

twitter

Η δαντέλα αποδείχτηκε ένα δύσκολο ύφασμα για πολλούς στην χτεσινή εκδήλωση.

Η παρουσιάστρια La La Anthony να μπαίνει στη λίστα με τις χειρότερα ντυμένες με ένα φόρεμα το  οποίο δεν έχει καμία συνοχή.

twitter

Τέλος, η influencer και σταρ του YouTube Emma Chamberlain, 22 ετών, ήταν μία από τις πρώτες αφίξεις που εμφανίστηκε με λάθος επιλογή, φορώντας ένα μονότονο καφέ δαντελένιο φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με κορμό δέντρου.

twitter

Κρίμα τα κορίτσια....

Διαβάστε ακόμα: Met Gala 2024: Τα καλύτερα looks στο μεγαλύτερο event μόδας - Zendaya με περίτεχνο headpiece, υπέρλαμπρη η Jennifer Lopez, extravagant η Demi Moore (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ