Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αποκάλυψη «βόμβα»! - «Δέχτηκα σεξουαλική επίθεση από διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη» (φωτό)

Το πρώην μοντέλο τα αποκαλύπτει όλα στην αυτοβιογραφία της!

Η Σλοβάκα ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματία στον τομέα των καλλυντικών και πρώην του Γάλλου ποδοσφαιριστή Κριστιάν Καρεμπέ, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα αποκάλυψε στην βιογραφία της με με τίτλο «Libre», ότι διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης αποπειράθηκε να τη βιάσει.

«Όταν βάζω τις λέξεις πάνω στο χαρτί, είναι μια απελευθέρωση. Πρέπει να βγάλεις προς τα έξω αυτά που έχεις μέσα σου. Είναι η ιστορία μου, που την έγραψα για την κόρη μου. Χωρίς φίλτρα. Συνάντησα έναν σκηνοθέτη για μια ταινία. Δεν θυμάμαι το όνομά του. Ξέχασα ποιος ήταν. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Ήταν μια απόπειρα... (βιασμού) Δεν προχώρησε μέχρι το τέλος γιατί υπερασπίστηκα τον εαυτό μου», διηγήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου η 52χρονη Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.

Σύμφωνα με το πρώην μοντέλο, ο μεγάλος σκηνοθέτης την υποδέχθηκε στην οικία του με χαμόγελο για να μιλήσουν για δουλειά. 

Πρώτα συζήτησαν για το σενάριο και έπειτα εκείνος σηκώθηκε όρθιος και την πλησίασε για να την αγκαλιάσει δια της βίας. «Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια. Ένιωσα το σάλιο του στο πρόσωπό μου και στο στήθος μου. Τον έσπρωξα με δύναμη, σοκαρισμένη που τόλμησε να μου επιτεθεί. Ήμουν 30, 35 ετών, αυτό που έκανε το βρήκα αηδιαστικό και έφυγα. Άφησα αυτή την ιστορία στην άκρη, γεγονός για το οποίο σήμερα μετανιώνω. Αντιστάθηκα, το άφησα στην άκρη, έκανα ένα ντους. Δεν προχώρησε, όμως, σήμερα λέω στον εαυτό μου πως αυτό ήταν, ήδη, μια σοβαρή πράξη. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν. Ένα "αρπακτικό" κυκλοφορεί ελεύθερο», δήλωσε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.

Διαβάστε ακόμα: Κριστιάν Καρεμπέ: Μόλις γέννησε η 26χρονη καλλονή σκιερ σύζυγος του το δεύτερο παιδί τους - Θα δώσει το όνομα Ελληνίδας Πριγκίπισσας (φωτό)

Η ίδια, αποκάλυψε πως τρεις εβδομάδες μετά το συμβάν συνάντησε τον σκηνοθέτη σε εστιατόριο. Συνοδευόταν από τον τότε σύζυγό της, Κριστιάν Καρεμπέ

Christian & Adriana

«Είχε το θράσος να έρθει και να μου πει "καλημέρα" με ένα μεγάλο χαμόγελο. Δεν είχα μιλήσει για το συμβάν στον σύζυγο με τον οποίο ήμουν παντρεμένη εκείνη την εποχή. Ένιωσα πως μου είχε κάνει κακό και εγώ τον κάλυψα για ακόμα μία φορά», τόνισε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα και πρόσθεσε πως ήθελε να καταθέσει στο βιβλίο της την εμπειρία της για χάρη της κόρης της και για: «όλα τα νέα κορίτσια που θα μπορούσε να βρεθούν στην ίδια κατάσταση και δεν έχουν απαραίτητα ένα χαρακτήρα όπως τον δικό μου, ευτυχώς που δημιουργήθηκε το #MeToo».

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα υποστήριξε πως στάθηκε γενικά τυχερή στην πορεία της καριέρας της καθώς, εκτός από την σεξουαλική επίθεση που είχε δεχθεί από τον διάσημο Γάλλο σκηνοθέτη, η καριέρα της υπήρξε «ήρεμη» χωρίς άλλα παρόμοια προβλήματα. 

Μετά το διαζύγιο με τον Καρεμπέ, η Αντριάνα αμέσως ερωτεύτητκε!

Το 2011 ξεκίνησε τη σχέση τη σχέση της με τον Αρμένιο επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν και τον Ιούνιο του 2014 παντρεύτηκαν στο Μαρόκο. 

Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, την Νίνα Οχανιάν

Διαβάστε ακόμα: Μεγάλωσε πια η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Η γυναίκα με τα ψηλότερα πόδια στον κόσμο κλείνει τα 52 (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ