Η Δάφνη Καραβοκύρη εξομολογείται: «Η μητέρα μου νόσησε από μεταστατικό καρκίνο - Το αλκοόλ ήταν η σανίδα σωτηρίας της» (βίντεο)

Στην κάμερα του Alpha

Η Δάφνη Καραβοκύρη μας ξεναγεί στο σπίτι της στην Πεύκη μέσα από την κάμερα της εκπομπής Happy Day κι εξομολογείται τις δυσκολίες που πέρασε ως παιδί.

«Το πρότζεκτ βιβλίο προέκυψε από την εξωστρέφεια τη δική μου μέσα στα χρόνια. Στο δικό μου το σπίτι γινόντουσαν διάφορα άσχημα πράγματα, που ξεκίνησαν από τη μητέρα μου, η οποία δεν το διάλεξε. Νόσησε με καρκίνο, μεταστατικό, και το αλκοόλ ήταν η σανίδα σωτηρίας της», είπε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.

Η Δάφνη Καραβοκύρη είπε στη συνέχεια: «Ήταν διαγνωσμένη διπολική και ήταν βαρύ αυτό στα δικά μου παιδικά μάτια. Είχα όμως έναν μπαμπά με πολύ έντονη παιδικότητα και τρομερά αποθέματα αγάπης, που με μεγάλωσε από τα 14. Νομίζω ότι ο λόγος που είμαι σήμερα καλά και ισορροπημένη ως άνθρωπος είναι γιατί είχα αυτόν τον μπαμπά για μπαμπά μου».


Να υπενθυμίσουμε ότι η Δάφνη Καραβοκύρη είναι δημοσιογράφος, απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών και μετέπειτα του Κent University με B.A. στην Φιλοσοφία & στις Πολιτισμικές Επιστήμες.

Κάνει podcast και μιλάει για θέματα ταμπού όπως το σεξ στο pod.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ